Menu
Your Cart

Blog - nmc RSS Feed

21 feb. Integrarea Cornișelor în Designul Interior
0 86
Cornișele, acele elemente arhitecturale care marchează tranziția dintre pereți și tavan, au fost timp de secole un simbol al rafinamentului în designul interior. Deși adesea subestimate în era modernă..
07 feb. Conexiunea dintre Design Interior și Starea de Bine
0 107
Conexiunea dintre designul interior și starea de bine este un subiect amplu care a câștigat tot mai multă atenție în ultimii ani. În esență, mediile în care trăim, lucrăm și ne petrecem timpul liber a..
25 ian. Paleta Neutră de Culori
0 127
Când vine vorba de designul interior, culorile neutre sunt adesea considerate unele dintre cele mai versatile și atemporale alegeri. De la nuanțe subtile de bej și gri până la tonuri calde de crem și ..
16 ian. Integrarea Plintelor în Designul Interior
0 99
Adesea neobservată, dar esențială în finisarea oricărui spațiu interior, plinta reprezintă un detaliu subtil care poate avea un impact semnificativ asupra aspectului și funcționalității unei camere. D..
03 ian. Trenduri în 2024
0 103
Lumea designului interior este într-o continuă schimbare, combinând tehnologia avansată cu estetica tradițională pentru a crea spații care nu numai că arată bine, dar și îmbunătățesc calitatea vieții...
27 dec. Crearea unui Spațiu de Relaxare Estetic
0 90
Poate cel mai important aspect pe care îl iei în considerare atunci când te muți într-o locuință nouă sau când vrei să o redecorezi pe cea în care stai deja este confortul. Casa devine refugiul în ca..
20 dec. Iarna: Magia Sărbătorilor
0 74
Cea mai așteptată perioadă a anului este aproape. Sărbătorile de iarnă sunt despre bucuria revederii cu familia și prietenii dragi, despre atmosfera caldă și primitoare din fiecare casă, despre gestul..
13 dec. Culoarea Anului 2024
0 77
Pantone Color Institute a anunțat oficial care este culoarea anului 2024. „Peach Fuzz”, sau culoarea piersicii, este o nuanță blândă, caldă și armonioasă. Directorul executiv al Institutului, Leatrice..
06 dec. Strălucirea Anilor ʼ20
0 173
În perioada anilor ʼ20, stilul de design interior Art Deco era cel mai întâlnit și apreciat în rândul persoanelor prospere și influente. Cu originea în Franța, acesta nu era menit doar să îmbogățeasc..
29 nov. Trendul Neo-Scandinav
0 189
Când vrei să-ți redecorezi casa și să experimentezi stiluri noi, este important să te informezi despre cât mai multe trenduri și despre toate caracteristicile lor, astfel încât, atunci când iei decizi..
22 nov. Anotimpurile Reci în Nuanțe Calde
0 257
Toamna și iarna sunt anotimpurile care ne inspiră să ne retragem în casele noastre, să petrecem timp alături de cei dragi și să ne bucurăm de confortul căminului nostru. Stând în casă mai mult din cau..
15 nov. Spații mici, Idei mari
0 257
Creativitatea ți se poate reflecta în locuință, chiar dacă nu ai la dispoziție prea mult spațiu. Un design interior cu stil poate fi aplicat oricărei camere, indiferent de dimensiunea acesteia. Iată c..
Afişare de la 1 la 12 din 17 (2 pagini)