Menu
Your Cart

Profil banda led

Un profil banda led, soluția perfectă pentru un design iluminat de excepție. Te-ai gândit vreodată cum ar arăta locuința ta cu un plus de strălucire? Cu un profil banda led, poți adăuga un strop de lumină în orice colț al casei. Iar dacă vrei să îmbogățești decorul interior, nu uita să arunci o privire și la un brau decorativ interior, rozeta sau adezivii pentru profiluri decorative pe care îi oferim. Îndrăznește să redecorezi și să luminezi spațiul în modul tău unic cu ajutorul unui profil banda led.

Producator: WALLSTYL®
Cornișa tavan Arstyl IL3 este un profil decorativ, reprezentând cheia succesului în amenajarea locuințelor prin aportul de eleganță pe care îl conferă spațiului. Forma sa simplă și culoarea de alb mat se încadrează perfect în cadul unei amenajări atemporale. Este conceput special pentru iluminarea i..
69.85 lei / buc
Fără TVA:58.70 lei
Producator: WALLSTYL®
Cornișa IL4 este un profil decorativ, reprezentând cheia succesului în amenajarea locuințelor prin aportul de eleganță pe care îl conferă spațiului. Forma sa simplă și culoarea de alb mat se încadrează perfect în cadul unei amenajări atemporale. Este conceput special pentru iluminarea indirectă. Est..
73.62 lei / buc
Fără TVA:61.86 lei
Producator: WALLSTYL®
Cornisa de iluminat IL13 WALLSTYL® are un aspect atemporal, creionat cu o curbă elegantă pentru un finisaj impecabil. Folosit cu banda LED, oferă o sursă de lumină ambientala sofisticată, creând o atmosferă caldă și confortabilă. Fabricat din polimer-dur, IL13 WALLSTYL® a fost dezvoltat in tendinte ..
193.23 lei / buc
Fără TVA:162.38 lei
Producator: WALLSTYL®
Fabricat din polimer-dur, IL18 WALLSTYL® a fost dezvoltat intr-o maniera minimalista incadrandu-se astfel atat in colectia profilelor speciale pentru iluminare indirecta și cornise cat si in cea a profilelor folosite pentru mascarea sinelor de galerie /perdea. IL18 WALLSTYL® are un design atemporal,..
226.98 lei / buc
Fără TVA:190.74 lei
Producator: WALLSTYL®
IL12 este un profil decorativ, confecționat din polimer dur, rezistent la șocuri și umezeală. Designul său este adesea punctul de atracție în cadrul amenajărilor de tip minimalist, modern-elegant fiind conceput special pentru iluminatul direct. Aceasta poate fi vopsită în orice culoare, folosindu-se..
110.70 lei / buc
Fără TVA:93.02 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta IL11 este un profil decorativ confecționat din polimer dur, viguros la umezeală și șocuri, perfect pentru iluminatul direct. Oferă grație locuinței prin stilul elegant și minimalist, fiind potrivit pentru amenajările contemporane. Este potrivit pentru mascarea cablurilor sau a unor defecte de..
219.94 lei / buc
Fără TVA:184.82 lei
Producator: ARSTYL®
Cornișa IL2 este un profil decorativ, confecționat din poliuretan, rezistent la șocuri și umezeală. Designul său este adesea punctul de atracție în cadrul amenajărilor de tip minimalist, modern-elegant fiind conceput special pentru iluminatul direct. Aceasta poate fi vopsită în orice culoare, folosi..
306.24 lei / buc
Fără TVA:257.35 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta IL10 este un profil decorativ confecționat din polimer dur, viguros la umezeală și șocuri, perfect pentru iluminatul direct. Oferă grație locuinței prin stilul elegant și minimalist, fiind potrivit pentru amenajările contemporane. Este potrivit pentru mascarea cablurilor sau a unor defecte de..
219.94 lei / buc
Fără TVA:184.82 lei
Producator: ARSTYL®
Cornișa tavan Arstyl IL1 este un profil decorativ, reprezentând cheia succesului în amenajarea locuințelor prin aportul de eleganță pe care îl conferă spațiului. Forma sa simplă și culoarea de alb mat se încadrează perfect în cadul unei amenajări atemporale. Este conceput special pentru iluminarea i..
300.66 lei / buc
Fără TVA:252.65 lei
Producator: ARSTYL®
Cornișa IL5 este un profil decorativ, reprezentând cheia succesului în amenajarea locuințelor prin aportul de eleganță pe care îl conferă spațiului. Forma sa simplă și culoarea de alb mat se încadrează perfect în cadul unei amenajări atemporale. Este conceput special pentru iluminarea indirectă. Est..
225.58 lei / buc
Fără TVA:189.57 lei
Producator: ARSTYL®
Cornișa Arstyl IL6 din polimer dur este un profil decorativ, de culoare alb mat. Se face remarcat prin aspectul său armonios și prin mascarea imperfecțiunilor de finisare. Are o rezistență mare la șocuri și umezeală. Pentru vopsirea profilului decorativ se recomanda o vopsea acrilică...
331.61 lei / buc
Fără TVA:278.66 lei
Producator: ARSTYL®
Cornișa Arstyl IL7 din polimer dur este un profil decorativ, de culoare alb mat. Se face remarcat prin aspectul său armonios și prin mascarea imperfecțiunilor de finisare. Are o rezistență mare la șocuri și umezeală. Pentru vopsirea profilului decorativ se recomanda o vopsea acrilică...
331.61 lei / buc
Fără TVA:278.66 lei
Producator: ARSTYL®
Cornișa Arstyl IL8 din polimer dur este un produs premium NMC, rezistent la șocuri și umezeală. Se potrivește în cadrul unor amenajări de tip clasic, prin designul său unic, prin culoarea de alb mat, fiind perfect pentru a ascunde imperfecțiunile de finisare. Poate fi vopsit în orice culoare, prin f..
399.16 lei / buc
Fără TVA:335.43 lei
Producator: ARSTYL®
Cornișa Arstyl IL9 din polimer dur este un produs premium NMC, rezistent la șocuri și umezeală. Se potrivește în cadrul unor amenajări de tip clasic, prin designul său unic, prin culoarea de alb mat, fiind perfect pentru a ascunde imperfecțiunile de finisare. Poate fi vopsit în orice culoare, prin f..
399.16 lei / buc
Fără TVA:335.43 lei
Afişare de la 1 la 14 din 14 (1 pagini)