Menu
Your Cart

Certificari

ISO

Pornind de la premisa ca in centrul preocuparilor companiei noastre sta dezvoltarea calitatii la toate nivelele de activitate, am implementat standardele de calitate impuse de certificarea ISO 9001: 2015.

Aceasta certificare reprezinta angajamentul nostru pentru o imbunatatire continua, orientarea catre client si satisfacerea cerintelor acestora, precum si angajamentul nostru ferm in parteneriatele de afaceri si respectarea tuturor cerintelor legale necesare pentru asigurarea calitatii produselor si serviciilor noastre.

Ne preocupam permanent sa imbanatatim atat comunicarea interna, cat si cea cu partenerii nostri, sa utilizam cat mai eficient resursele si sa reducem neconformitatile, cat si pentru a va sprijini in obtinerea unui avantaj concurential.

Ca urmare a finalizarii procesului de certificare de catre SRAC CERT S.R.L., va atasam documentele emise in acest sens: Certificat SR EN ISO 9001: 2105 si Certificat IQNet.

Astfel avem placerea sa va stam alaturi in continuare in demersurile de crestere a performantei pentru imbunatatirea colaborarii noastre.

Va multumim ca sunteti alaturi de NMC Stil Distribution!