Menu
Your Cart

Plinta

Când vine vorba de finisaje delicate, plinta este detaliul care face diferența. Oferindu-ți un echilibru între utilitate și estetică, plinta adaugă acea notă specială încăperilor tale. Știm cât de important este pentru tine să găsești plinta potrivită și, de aceea, îți punem la dispoziție o gamă variată de plinte, special create pentru a completa orice design. Dar explorarea nu se oprește aici! Te invităm să descoperi și cornise tavan, care încoronează spațiul tău cu stil, precum și un caroiaj, pentru un accent modern și inedit. Fiecare detaliu contează. Alege plinta potrivită și lasă-ți casa să strălucească!

Producator: WALLSTYL®
Plinta FD1 din polimer dur este un produs NMC, de calitate premium, culoare alb mat, specifică stilului minimalist. Prin design-ul său unic și simplist este potrivit pentru locuințele realizate în stil clasic, romantic și contemporan-elegant. Se armonizează perfect cu restul încăperii în care este m..
109.30 lei / buc
Fără TVA:91.85 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta FL6 este un profil decorativ confecționat din polimer dur, viguros la umezeală și șocuri. Oferă grație locuinței prin stilul elegant și minimalist, fiind potrivit pentru amenajările contemporane. Este potrivit pentru mascarea cablurilor sau a unor defecte de finisare...
23.00 lei / buc
Fără TVA:19.33 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta FB2 din polimer dur este un produs NMC, de calitate premium, culoare alb mat, specifică stilului minimalist. Prin design-ul său unic și simplist este potrivit pentru locuințele realizate în stil clasic, romantic și contemporan-elegant. Se armonizează perfect cu restul încăperii în care este m..
110.21 lei / buc
Fără TVA:92.62 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta FL1 din polimer dur este un produs NMC, de calitate premium, culoare alb mat, specifică stilului minimalist. Prin design-ul său unic și simplist este potrivit pentru locuințele realizate în stil clasic, romantic și contemporan-elegant. Se armonizează perfect cu restul încăperii în care este m..
87.21 lei / buc
Fără TVA:73.29 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta FL2 din polimer dur este un produs NMC, de calitate premium, culoare alb mat, specifică stilului minimalist. Prin design-ul său unic și simplist este potrivit pentru locuințele realizate în stil clasic, romantic și contemporan-elegant. Se armonizează perfect cu restul încăperii în care este m..
131.82 lei / buc
Fără TVA:110.77 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta FL9 este un profil decorativ confecționat din polimer dur, viguros la umezeală și șocuri. Oferă grație locuinței prin stilul elegant și minimalist, fiind potrivit pentru amenajările contemporane. Este potrivit pentru mascarea cablurilor sau a unor defecte de finisare...
109.30 lei / buc
Fără TVA:91.85 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta FL3 este un profil decorativ confecționat din polimer dur, viguros la umezeală și șocuri. Oferă grație locuinței prin stilul elegant și minimalist, fiind potrivit pentru amenajările contemporane. Este potrivit pentru mascarea cablurilor sau a unor defecte de finisare...
41.27 lei / buc
Fără TVA:34.68 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta FD2 este un profil decorativ confecționat din polimer dur, viguros la umezeală și șocuri. Oferă grație locuinței prin stilul elegant și minimalist, fiind potrivit pentru amenajările contemporane. Este potrivit pentru mascarea cablurilor sau a unor defecte de finisare...
119.13 lei / buc
Fără TVA:100.11 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta FL4 este un profil decorativ confecționat din polimer dur, viguros la umezeală și șocuri. Oferă grație locuinței prin stilul elegant și minimalist, fiind potrivit pentru amenajările contemporane. Este potrivit pentru mascarea cablurilor sau a unor defecte de finisare...
195.60 lei / buc
Fără TVA:164.37 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta FT2 din polimer dur este un produs NMC, de calitate premium, culoare alb mat, specifică stilului minimalist. Prin design-ul său unic și simplist este potrivit pentru locuințele realizate în stil clasic, romantic și contemporan-elegant. Se armonizează perfect cu restul încăperii în care este m..
69.85 lei / buc
Fără TVA:58.70 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta FB1 este un profil decorativ confecționat din polimer dur, viguros la umezeală și șocuri. Oferă grație locuinței prin stilul elegant și minimalist, fiind potrivit pentru amenajările contemporane. Este potrivit pentru mascarea cablurilor sau a unor defecte de finisare...
66.15 lei / buc
Fără TVA:55.59 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta FD2S din polimer dur este un produs NMC, de calitate premium, culoare alb mat, specifică stilului minimalist. Prin design-ul său unic și simplist este potrivit pentru locuințele realizate în stil clasic, romantic și contemporan-elegant. Se armonizează perfect cu restul încăperii în care este ..
119.13 lei / buc
Fără TVA:100.11 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta FL5 din polimer dur este un produs NMC, de calitate premium, culoare alb mat, specifică stilului minimalist. Prin design-ul său unic și simplist este potrivit pentru locuințele realizate în stil clasic, romantic și contemporan-elegant. Se armonizează perfect cu restul încăperii în care este m..
119.13 lei / buc
Fără TVA:100.11 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta FD21 din polimer dur este un produs NMC, de calitate premium, culoare alb mat, specifică stilului minimalist. Prin design-ul său unic și simplist este potrivit pentru locuințele realizate în stil clasic, romantic și contemporan-elegant. Se armonizează perfect cu restul încăperii în care este ..
149.60 lei
Fără TVA:125.72 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta FD7 din polimer dur este un produs NMC, de calitate premium, culoare alb mat, specifică stilului minimalist. Prin design-ul său unic și simplist este potrivit pentru locuințele realizate în stil clasic, romantic și contemporan-elegant. Se armonizează perfect cu restul încăperii în care este m..
89.58 lei / buc
Fără TVA:75.28 lei
Producator: WALLSTYL®
Indiferent dacă este folosit ca plită sau brau, acest profil versatil adaugă o notă atemporală și modernă oricărui interior. Profilul flexibil FT2 FLEX creează un finisaj curat pentru pereții curbați și stâlpii rotunzi.Materialul rezistent la impact al plintei protejează peretele creând în același t..
217.64 lei / buc
Fără TVA:182.89 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta CF2S din polimer dur este un produs NMC, de calitate premium, culoare alb mat, specifică stilului minimalist. Prin design-ul său unic și simplist este potrivit pentru locuințele realizate în stil clasic, romantic și contemporan-elegant. Se armonizează perfect cu restul încăperii în care este ..
111.18 lei / buc
Fără TVA:93.43 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta CF2 din polimer dur este un produs NMC, de calitate premium, culoare alb mat, specifică stilului minimalist. Prin design-ul său unic și simplist este potrivit pentru locuințele realizate în stil clasic, romantic și contemporan-elegant. Se armonizează perfect cu restul încăperii în care este m..
111.18 lei / buc
Fără TVA:93.43 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta CF3 din polimer dur este un produs NMC, de calitate premium, culoare alb mat, specifică stilului minimalist. Prin design-ul său unic și simplist este potrivit pentru locuințele realizate în stil clasic, romantic și contemporan-elegant. Se armonizează perfect cu restul încăperii în care este m..
116.34 lei / buc
Fără TVA:97.77 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta FL1 Flex, realizată din poliuretan, de culoare alb mat, prin aportul său de eleganță se situează în topul celor mai cotate profiluri decorative pe piață. Reprezintă cheia de succes în amenajarea unei locuințe. Are rol decorativ și facilitează tranziția dintre peretele curbat și perdea. Poate ..
323.17 lei / buc
Fără TVA:271.58 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta IL11 este un profil decorativ confecționat din polimer dur, viguros la umezeală și șocuri, perfect pentru iluminatul direct. Oferă grație locuinței prin stilul elegant și minimalist, fiind potrivit pentru amenajările contemporane. Este potrivit pentru mascarea cablurilor sau a unor defecte de..
219.94 lei / buc
Fără TVA:184.82 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta IL10 este un profil decorativ confecționat din polimer dur, viguros la umezeală și șocuri, perfect pentru iluminatul direct. Oferă grație locuinței prin stilul elegant și minimalist, fiind potrivit pentru amenajările contemporane. Este potrivit pentru mascarea cablurilor sau a unor defecte de..
219.94 lei / buc
Fără TVA:184.82 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta FD22 din polimer dur este un produs NMC, de calitate premium, culoare alb mat, specifică stilului minimalist. Prin design-ul său unic și simplist este potrivit pentru locuințele realizate în stil clasic, romantic și contemporan-elegant. Se armonizează perfect cu restul încăperii în care este ..
149.60 lei / buc
Fără TVA:125.72 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta FT1 este un profil decorativ confecționat din polimer dur, viguros la umezeală și șocuri. Oferă grație locuinței prin stilul elegant și minimalist, fiind potrivit pentru amenajările contemporane. Este potrivit pentru mascarea cablurilor sau a unor defecte de finisare...
49.71 lei / buc
Fără TVA:41.77 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta FD11 din polimer dur este un produs NMC, de calitate premium, culoare alb mat, specifică stilului minimalist. Prin design-ul său unic și simplist este potrivit pentru locuințele realizate în stil clasic, romantic și contemporan-elegant. Se armonizează perfect cu restul încăperii în care este ..
119.13 lei / buc
Fără TVA:100.11 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta FL10 din polimer dur este un produs NMC, de calitate premium, culoare alb mat, specifică stilului minimalist. Prin design-ul său unic și simplist este potrivit pentru locuințele realizate în stil clasic, romantic și contemporan-elegant. Se armonizează perfect cu restul încăperii în care este ..
69.85 lei / buc
Fără TVA:58.70 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta FD20S completează colecția noastră de plinte minimaliste. Cu dimensiunile sale generoase, poate schimba estetica unui perete cu o atingere discreta. Pe lângă crearea unei tranziții curate intre podea si perete, FD20S oferă protecție la impact. Realizată din polimer -dur, această plită este, d..
325.97 lei / buc
Fără TVA:273.92 lei
PLINTA - FD7S PLINTA - FD7S
14 zile
Producator: WALLSTYL®
Plinta FD7S WALLSTYL® are un aspect atemporal, cu un design minimalist, liniar. Forma sa geometrică puternică și liniile curate conferă interioarelor un aspect deosebit de modern. Fabricata din polimer-dur, care este atât impermeabil, cât și rezistent la impact, FD7S WALLSTYL® este potrivit pentru o..
89.58 lei / buc
Fără TVA:75.28 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta FD2S FLEX WALLSTYL® este fabricata din poliuretan flexibil si vine amorsata din fabrica pentru vopsire in culoarea dorita. Spatiul din spatele plintei permite mascarea cablurilor sau a finisajelor inestetice. Profilul FD2S FLEX WALLSTYL® poate fi folosit ca plinta pentru a asigura o t..
362.56 lei / buc
Fără TVA:304.67 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta CF1 este un profil decorativ confecționat din polimer dur, viguros la umezeală și șocuri. Oferă grație locuinței prin stilul elegant și minimalist, fiind potrivit pentru amenajările contemporane. Este potrivit pentru mascarea cablurilor sau a unor defecte de finisare...
111.18 lei / buc
Fără TVA:93.43 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta FD15 este un profil decorativ confecționat din polimer dur, viguros la umezeală și șocuri. Oferă grație locuinței prin stilul elegant și minimalist, fiind potrivit pentru amenajările contemporane. Este potrivit pentru mascarea cablurilor sau a unor defecte de finisare...
195.60 lei / buc
Fără TVA:164.37 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta FD15S din polimer dur este un produs NMC, de calitate premium, culoare alb mat, specifică stilului minimalist. Prin design-ul său unic și simplist este potrivit pentru locuințele realizate în stil clasic, romantic și contemporan-elegant. Se armonizează perfect cu restul încăperii în care este..
195.60 lei / buc
Fără TVA:164.37 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta FD20 este un profil decorativ confecționat din polimer dur, viguros la umezeală și șocuri. Oferă grație locuinței prin stilul elegant și minimalist, fiind potrivit pentru amenajările contemporane. Este potrivit pentru mascarea cablurilor sau a unor defecte de finisare...
325.97 lei / buc
Fără TVA:273.92 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta FD3 din polimer dur este un produs NMC, de calitate premium, culoare alb mat, specifică stilului minimalist. Prin design-ul său unic și simplist este potrivit pentru locuințele realizate în stil clasic, romantic și contemporan-elegant. Se armonizează perfect cu restul încăperii în care este m..
119.13 lei / buc
Fără TVA:100.11 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta FL17 este un profil decorativ confecționat din polimer dur, viguros la umezeală și șocuri. Oferă grație locuinței prin stilul elegant și minimalist, fiind potrivit pentru amenajările contemporane. Este potrivit pentru mascarea cablurilor sau a unor defecte de finisare...
226.98 lei / buc
Fără TVA:190.74 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta FO1 este un profil decorativ confecționat din polimer dur, viguros la umezeală și șocuri. Oferă grație locuinței prin stilul elegant și minimalist, fiind potrivit pentru amenajările contemporane. Este potrivit pentru mascarea cablurilor sau a unor defecte de finisare...
144.93 lei / buc
Fără TVA:121.79 lei
Afişare de la 1 la 36 din 37 (2 pagini)