Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

01 sept. Care sunt culorile din sezonul toamnă-iarnă?
0 1272
Sezonul de toamnă-iarnă în designul de interior din acest an aduce un sentiment de optimism pentru viitor, prin noi perspective creative care reflectă nevoia de bunăstare și relaxare. Fie că vorbim de..
28 mar. Art Deco în designul interior
0 739
Art Deco în designul interiorSinonim cu luxul și opulența, stilul Art Deco a atins apogeul popularității sale în perioada interbelică, fiind influențat de explozia grafică și industrială, și a pătru..
28 mar. Stilul minimalist în amenajările interioare
0 900
Stilul minimalist în amenajările interioareApărut în anii ’50 în artele plastice, ca o consecință a „marii depresii” provocate de criza economică, stilul minimalist a migrat ulterior în amenajările in..
28 mar. Rozeta decorativă – nota de eleganță a amenajărilor interioare
0 766
Rozeta decorativă – nota de eleganță a amenajărilor interioare Rozeta decorativă se înscrie în categoria acelor amenajări interioare care pot schimba total aspectul unei încăperi. NMC România vă pune ..
30 mar. Panouri decorative 3D
0 2172
Panouri decorative 3D Atunci când vine vorba despre propria locuință ne gândim de cele mai multe ori la confort, relaxare și timp petrecut în familie. Livingul este acea camera care ne oferă energia p..
28 mar. Alege albul pentru decorațiunile interioare
0 873
Alege albul pentru decorațiunile interioarePriceperea de a folosi albul ca temă în decorațiunile interioare poate fi o artă în sine. Dacă în anumite spații, albul poate face minuni, în altele poate fi..
28 mar. Ce trebuie să știi despre stilul rustic
0 838
Ce trebuie să știi despre stilul rusticStilul rustic ne aduce mai aproape natură și creează impresia de timp petrecut în aer liber. Materialele sunt lăsate cât mai nefinisate, cu grinzile de lemn expu..
22 nov. 4 pași simplii pentru a-ți amenaja sufrageria mult dorită
0 378
Să obții sufrageria mult dorită nu este chiar un rezultat imposibil.Chiar dacă întregul proces de amenajare implică timp, efort și investiții financiare, un plan de punere în practică a tuturor e..
24 feb. Cum poți obține un design romantic cu profilele decorative
0 239
Luna februarie aduce în casele tuturor un aer boem, relaxant și intim. Stilul romantic împrumută din principiile curentului neoclasic linii ruguroase, combinații de culori pastelate, mobilier vintage ..
10 ian. Culoarea anului 2023 în design interior
0 1187
Conform Institului Pantone, culoarea anului în design interior este Viva Magenta, o nuanță de roșu-violet care redă veselie și optimism. Îndrăzneala este personajul principal iar pasiunea pentru nat..
16 dec. Cum să intregrezi culorile strălucitoare în designul casei tale
0 1089
Din totdeauna, culorile strălucitoare au reprezentat un plus de valoare și estetică pentru fiecare locuință. În preajma sărbătorilor, nuanțele de auriu și argintiu sunt adesea folosite în amenajarea..
28 mar. Designul luminos și simplu în stil scandinav
0 562
Designul luminos și simplu în stil scandinav Simplitatea luminoasă a stilului scandinav specific țărilor nordice – Danemarca, Suedia și Norvegia – a apărut și s-a dezvoltat în designul interior în pri..
Afişare de la 1 la 12 din 27 (3 pagini)