Menu
Your Cart

Despre noi

NMC ROMÂNIA – UN SUCCES ANUNȚAT

La început a fost Art Design Deco Stil SRL. Se întâmpla în anul 2004. Am acumulat experiență în domeniul decorațiunilor și finisajelor în construcții, iar în anul 2007 am stabilit un parteneriat cu NMC Belgia. Astfel, am devenit reprezentanții brandului NMC pentru profiluri decorative premium de interior și exterior, destinate locuințelor, clădirilor de birouri sau altor tipuri de spații comerciale.

Din 2009, compania românească a devenit subsidiara grupului NMC S.A., fondată în Belgia în 1950. Există în jur de 1650 de companii partenere care deservesc clienți din peste 120 de țări. Așa că experiența din spatele siglei este puternică și asumată.

NMC România este de ani buni în topul companiilor de pe piața decorațiunilor și finisajelor de construcții din România.


CE NE PREOCUPĂ ZI-LUMINĂ

Atunci când devii o voce în dezvoltarea, producția și distribuția de soluții în domeniul tău, cuvintele cheie care te definesc sunt progres și inovație. Compania NMC produce cu succes profiluri decorative pentru exterior - ancadramente, solbancuri, panouri decorative, coloane decorative, pardoseli pentru exterior (decking), izolații tehnice sau ambalaje industriale. Știm că denumirile sunt tehnice. Le puteți vedea exemplificate în fotografii pe site-ul companiei: https://nmcromania.ro . Veți descoperi că le-ați admirat de nenumărate ori, doar că nu știați cum se numesc și cum pot fi obținute. În total, sunt peste 800 de profiluri de interior și exterior. De altfel, NMC România produce profiluri decorative pentru exterior și la comandă. Acestea pot fi personalizate, în funcție de cerințe.

Clienții pretențioși sunt printre preferații noștri deoarece ne raportăm strict la calitate, fără compromis. Ne adresăm tuturor celor care vor să construiască, amenajeze ori renoveze locuința proprie, clădiri de birouri ori alte tipuri de imobile.

Pentru noi este important ca rezultatele muncii lor, alături de produsele noastre să fie impecabile, rezistente și eficiente. Monitorizăm cu atenție calitatea produselor NMC România și impunem cele mai înalte standarde de calitate. Fiecare pas al business-ului nostru este atent supravegheat: de la depozitarea și livrarea produselor și până la serviciile oferite clienților. Știm cât de important este să fim maleabili. Astfel, dacă o parte dintre produsele noastre sunt de serie, propunem și opțiuni disponibile la comandă, pentru ca acestea să poată fi aplicate oricăror suprafețe și planuri.

Dintotdeauna clienții NMC România au fost tratați ca parteneri de business. Colaboram cu ei pentru a găsi produse și soluții de implementare care să se potrivească cu un maxim de acuratețe a proiectelor pe care le au.

 

CALITATEA PRODUSELOR ESTE CEA CARE FACE DIFERENȚA

NMC România vă oferă soluții viabile și de calitate pentru amenajările exterioare și interioare. Producem în România profiluri pentru exterior din polistiren extrudat și expandat de înaltă densitate, acoperit cu un amestec de compuși pe bază de rășini sintetice, minerale cuarțoase și calcaroase, aditivi și apă. Credem că este foarte important ca un produs să îmbine tehnologia – care este într-o continuă schimbare – cu frumosul aducător de eleganță. Calitatea produselor pe care le găsiți la NMC România este dată de rezistența acestora în timp și de standardele înalte la care sunt produse. Grupul NMC are o tradiție îndelungată a provocărilor îndrăznețe, tradiție pe care NMC România o respectă și urmează pas cu pas. Fiecare client este important pentru noi. Vă încurajăm să fiți proprii creatori de frumos. Noi vă oferim produsele de care aveți nevoie și servicii de consiliere profesională în alegerea acestora. Vă punem la dispoziție soluții de arhitectură și design pentru orice fel de amenajare.