Menu
Your Cart

Cornisa decorativa exterior

Îmbogățește arhitectura casei tale cu o cornisa decorativa exterior! Când visezi la o casă perfectă, fiecare detaliu contează. Cu o cornisa decorativa exterior potrivită, aduci un plus de stil și rafinament fațadei tale. Este detaliul care face diferența, punând în valoare frumusețea clădirii, cornisa polistiren fiind soluția modernă și durabilă pentru finisajele tale. În plus, dacă ești în căutarea unor soluții complete,îți oferim o paletă extinsă de posibilități, de la coltare polistiren exterior, la coloane decorative exterior. Dacă ai o viziune estetică clară sau pur și simplu cauți inspirație, gama noastră de cornise decorative și multe alte produse te așteaptă.

Producator: ADRo®
Cornișa decorativă NC104 are un design simplu, dar elegant, iar formă prietenoasă și dimensiunile sale optime reușesc să facă din acest model unul dintre cele mai vândute din această categorie. Această este realizată dintr-un polistiren acoperit cu un amestec de compuși pe baza de rășini sintetice, ..
156.98 lei / buc
Fără TVA:131.92 lei
Producator: ADRo®
Cornișa decorativă de exterior se regăsește la îmbinarea dintre fațada și acoperiș. Datorită formelor sale curbate și continue, cornișă NC103 oferă un aer modern locuinței. Această este realizată dintr-un polistiren acoperit cu un amestec de compuși pe baza de rășini sintetice, minerale cuartoase și..
147.01 lei / buc
Fără TVA:123.54 lei
Producator: ADRo®
Cornișa NC160 creează o tranziție fină și elegantă între fațadă și acoperiș. Această are un design clasic și oferă unicitate casei tale. Este fabricată din polistiren expandat de înaltă densitate cu rășină și nisip cuarțos. Vopsirea trebuie realizată cu vopsea acrilică de exterior și în prealabil ap..
139.11 lei / buc
Fără TVA:116.90 lei
Producator: ADRo®
Cornișa NC158 creează o trecere elegantă între fațadă și acoperiș. Această are un design modern și oferă stil locuinței tale. Este fabricată din polistiren expandat de înaltă densitate cu rășină și nisip cuarțos. Vopsirea trebuie realizată cu vopsea acrilică de exterior și în prealabil aplicat un st..
223.10 lei / buc
Fără TVA:187.48 lei
Producator: ADRo®
Cornișa NC159 creează o trecere elegantă între fațadă și acoperiș. Această are un design modern și oferă stil locuinței tale. Este fabricată din polistiren expandat de înaltă densitate cu rășină și nisip cuarțos. Vopsirea trebuie realizată cu vopsea acrilică de exterior și în prealabil aplicat un st..
151.09 lei / buc
Fără TVA:126.97 lei
Producator: ADRo®
Cornișa NC173 este un profil realizat din polistiren expandat ce are la bază un amestec de rășini sintetice, minerale, cuarțoase și calcaroase, aditivi și apă. Aceasta oferă un aspect elegant exteriorului locuinței, iar designul reprezintă punctul de atracție în cadrul amenajărilor în stil contempor..
155.09 lei / buc
Fără TVA:130.33 lei
Producator: ADRo®
În cazul în care căutați o cornișă elegantă, care să se potrivească cu restul ornamentelor exterioare, puteți alege cu încredere cornișă decorativă pentru acoperiș exterior NC110. Cornișa este fabricată dintr-un polistiren acoperit cu un amestec de compuși pe baza de rășini sintetice, minerale cuart..
233.10 lei / buc
Fără TVA:195.88 lei
Producator: ADRo®
Cornișa NC140 creează o tranziție elegantă între fațadă și acoperiș. Această are un rafinament aparte ce conferă unicitate locuinței tale. Este fabricată din polistiren expandat de înaltă densitate cu rășină și nisip cuarțos. Vopsirea trebuie realizată cu vopsea acrilică de exterior și în prealabil ..
187.20 lei / buc
Fără TVA:157.31 lei
Producator: ADRo®
Cornișa decorativă NC102 are un design minimalist, dar elegant. Această este realizată dintr-un polistiren acoperit cu un amestec de compuși pe baza de rășini sintetice, minerale cuartoase și calcaroase, aditivi și apă. Vopsirea trebuie realizată cu vopsea acrilică de exterior și în prealabil aplica..
175.99 lei / buc
Fără TVA:147.89 lei
Producator: ADRo®
În funcție de preferință și stilul casei, NMC are la dispoziție o gama largă de produse. NC113 este un ancadrament ce oferă eleganță casei dumneavoastră. Cornișa această este realizată din polistiren expandat de înaltă densitate cu rășină și nisip cuarțos Cornișa este gri, dar se poate vopsi în culo..
146.68 lei / buc
Fără TVA:123.26 lei
Producator: ADRo®
Adecvată oricărui tip de fațadă, cornișa decorativă pentru acoperiș exterior nu numai că va aduce un plus de elegantă casei tale, dar va reuși să împace toate preferințele! Cornișa NC111 este realizată din polistiren expandat de înaltă densitate cu rășină și nisip cuarțos Vopsirea trebuie realizată ..
254.10 lei / buc
Fără TVA:213.53 lei
Producator: ADRo®
Cornișa NC134 este un profil decorativ de dimensiuni optime ce creează o tranziție elegantă între fațada și acoperiș. Aceasta are un design modern ce conferă unicitate locuinței tale. Este fabricată din polistiren expandat de înalta densitate cu rășînă și nisip cuarțos. Vopsirea trebuie realizată cu..
243.00 lei / buc
Fără TVA:204.20 lei
Afişare de la 1 la 12 din 33 (3 pagini)