Menu
Your Cart

Panouri decorative 3D

Transformă orice spațiu într-o operă de artă cu gama variată de panouri decorative 3D de la NMC România. Dacă îți dorești un ambient modern și sofisticat, aceste panouri decorative 3D sunt exact ce cauți. Fiecare panou decorativ pe care îl oferim pune în evidență măiestria designului și calitatea inegalabilă. Alături de panouri decorative 3D, te invităm să descoperi și adezivi imbinare și mai ales, adezivi profiluri decorative. Când vine vorba de profile decorative interiorprofile decorative interior, este alegerea perfectă pentru cei care nu fac compromisuri în materie de stil. Așadar, de ce să nu aduci o dimensiune nouă designului tău interior cu panouri decorative 3D? Lăsând în urmă convenționalul, tu poți reinventa frumusețea și funcționalitatea spațiului tău. Vizitează-ne și lasă-te surprins de posibilități!

Producator: ARSTYL®
Panoul 3D WING este un produs premium NMC, conceput din poliuretan, potrivit pentru decorarea pereților interiori și a tavanelor. Este un profil decorativ inovator, proiectat într-o manieră modernă, special pentru a conferi distincție și grație încăperii. Designul său se încadrează cadrul amenajăril..
104.14 lei / buc
Fără TVA:87.52 lei
Producator: ARSTYL®
Panoul 3D LIQUID este un produs premium NMC, conceput din poliuretan, potrivit pentru decorarea pereților interiori și a tavanelor. Este un profil decorativ inovator, proiectat într-o manieră modernă, special pentru a conferi distincție și grație încăperii. Designul său se încadrează cadrul amenajăr..
463.13 lei / buc
Fără TVA:389.18 lei
Producator: ARSTYL®
Panoul 3D WAVE confecționat din poliuretan, este un profil decorativ de culoare alb mat, care are rolul de a decora interiorul încăperii. Vopsirea recomandată este cea prin vopsea acrilică pentru a reda unicitate și un aspect plăcut locuinței. Este un produs inovator, specific stilului modern-elega..
444.37 lei / buc
Fără TVA:373.42 lei
Producator: ARSTYL®
Panoul 3D FLOWER este un produs premium NMC, conceput din poliuretan, potrivit pentru decorarea pereților interiori și a tavanelor. Este un profil decorativ inovator, proiectat într-o manieră modernă, special pentru a conferi distincție și grație încăperii. Designul său se încadrează cadrul amenajăr..
471.62 lei / buc
Fără TVA:396.32 lei
Producator: ARSTYL®
Panoul PUZZLE 3D este un produs premium NMC, conceput din poliuretan, potrivit pentru decorarea pereților interiori și a tavanelor. Este un profil decorativ inovator, proiectat într-o manieră modernă, special pentru a conferi distincție și grație încăperii. Designul său se încadrează cadrul amenajăr..
188.08 lei / buc
Fără TVA:158.05 lei
Producator: ARSTYL®
Panoul 3D CUBE este un produs premium NMC, conceput din poliuretan, potrivit pentru decorarea pereților interiori și a tavanelor. Este un profil decorativ inovator, proiectat într-o manieră modernă, special pentru a conferi distincție și grație încăperii. Designul său se încadrează cadrul amenajăril..
441.58 lei / buc
Fără TVA:371.08 lei
Producator: ARSTYL®
Creat de designerul belgian Bertrand Lejoly, panoul 3D Canele este disponibil in doua variante de design. Cu un motiv curbat, aminteste de amenajarile interioare moderne si de arhitectura scandinava. Panourile de perete Canele L si Canele S pot fi utilizate impreuna imbinand cele doua elemente de g..
684.52 lei / buc
Fără TVA:575.23 lei
PANOU 3D CANELE S PANOU 3D CANELE S
14 zile
Producator: ARSTYL®
Relieful geometric delicat al panoului de perete CANELÉ S tinde sa mărească spațiile interioare. Create de designerul Bertrand Lejoly și inspirate de interioarele moderniste și arhitectura scandinavă, panourile 3D CANELÉ S & L pot fi folosite împreună pentru a crea design-uri dinamice sau singur..
628.02 lei / buc
Fără TVA:527.75 lei
Producator: ARSTYL®
Panoul 3D ICON confecționat din poliuretan, este un profil decorativ de culoare alb mat, care are rolul de a decora interiorul încăperii. Vopsirea recomandată este cea prin vopsea acrilică pentru a reda unicitate și un aspect plăcut locuinței. Este un produs inovator, specific stilului modern-elega..
717.84 lei / buc
Fără TVA:603.23 lei
PANOU DECORATIV 3D INTERIOR POLIURETAN ARSTYL 3D BUMP 380X1135X43 PANOU DECORATIV 3D INTERIOR POLIURETAN ARSTYL 3D BUMP 380X1135X43
La comandă
Producator: ARSTYL®
Panoul 3D BUMP este un produs premium NMC, conceput din poliuretan, potrivit pentru decorarea pereților interiori și a tavanelor. Este un profil decorativ inovator, proiectat într-o manieră modernă, special pentru a conferi distincție și grație încăperii. Designul său se încadrează cadrul amenajăril..
692.05 lei / buc
Fără TVA:581.55 lei
PANOU DECORATIV 3D INTERIOR POLIURETAN ARSTYL 3D CORAL 380X329X25 PANOU DECORATIV 3D INTERIOR POLIURETAN ARSTYL 3D CORAL 380X329X25
La comandă
Producator: ARSTYL®
Panoul 3D CORAL confecționat din poliuretan, este un profil decorativ de culoare alb mat, care are rolul de a decora interiorul încăperii. Vopsirea recomandată este cea prin vopsea acrilică pentru a reda unicitate și un aspect plăcut locuinței. Este un produs inovator, specific stilului modern-eleg..
152.45 lei / buc
Fără TVA:128.11 lei
PANOU DECORATIV 3D INTERIOR POLIURETAN ARSTYL 3D DOMINO 380X1135X38 PANOU DECORATIV 3D INTERIOR POLIURETAN ARSTYL 3D DOMINO 380X1135X38
La comandă
Producator: ARSTYL®
Panoul 3D DOMINO confecționat din poliuretan, este un profil decorativ de culoare alb mat, care are rolul de a decora interiorul încăperii. Vopsirea recomandată este cea prin vopsea acrilică pentru a reda unicitate și un aspect plăcut locuinței. Este un produs inovator, specific stilului modern-ele..
662.01 lei / buc
Fără TVA:556.31 lei
Producator: ARSTYL®
Panoul 3D RAY confecționat din poliuretan, este un profil decorativ de culoare alb mat, care are rolul de a decora interiorul încăperii. Vopsirea recomandată este cea prin vopsea acrilică pentru a reda unicitate și un aspect plăcut locuinței. Este un produs inovator, specific stilului modern-elegan..
155.73 lei / buc
Fără TVA:130.87 lei
PANOU DECORATIV 3D INTERIOR POLIURETAN PYRAMID 3D 190X18.5X1135 PANOU DECORATIV 3D INTERIOR POLIURETAN PYRAMID 3D 190X18.5X1135
La comandă
Producator: ARSTYL®
Panoul 3D PYRAMID este un produs premium NMC, conceput din poliuretan, potrivit pentru decorarea pereților interiori și a tavanelor. Este un profil decorativ inovator, proiectat într-o manieră modernă, special pentru a conferi distincție și grație încăperii. Designul său se încadrează cadrul amenajă..
292.87 lei / buc
Fără TVA:246.11 lei
Afişare de la 1 la 14 din 14 (1 pagini)