Menu
Your Cart

Brau decorativ interior

În arta amenajărilor interioare, includerea unui brau decorativ interior joacă un rol esențial, fiind detaliul care conferă unicitate și sofisticare. Cu ajutorul unui brau decorativ interior, poți separa, evidenția sau doar adăuga un strop de culoare și textură pereților tăi. Alături de colecțiile noastre de brâuri decorative, descoperă și panouri decorative interior, care îmbină designul modern cu tradiționalul. În plus, te invităm să explorezi și gama de coltare polistiren, perfecte pentru a da un finisaj deosebit colțurilor și pentru a completa armonios orice spațiu. Te așteptăm să te bucuri de frumusețea produselor în fiecare zi. Fii creativ și lasă-te inspirat!

Producator: ARSTYL®
Brâul Z13 este un produs NMC realizat din poliuretan potrivit pentru decorarea locuințelor, care este evidențiat prin simplitate și stilul modern elegant. Are o calitate remarcabilă, rezistent la șocuri și umezeală. Se poziționează la o înălțime de 80cm deasupra podelei și poate fi aplicată orice nu..
165.08 lei / buc
Fără TVA:138.72 lei
Producator: WALLSTYL®
Brâul WL7 este un profil decorativ realizat din polimer dur care oferă o notă grațioasă amenajării spațiului. Se află în topul celor mai cotate profiluri decorative pe piață. Poate să fie vopsit în orice culoare folosind o vopsea fără solvenți care să se armonizeze cu restul încăperii. Protejează pe..
34.23 lei / buc
Fără TVA:28.76 lei
Producator: WALLSTYL®
Brâul WL1, confecționat din polimer dur, este un produs premium NMC, care are rolul de a proteja peretele și de a ascunde imperfecțiunile de finisare. Se montează, de regulă la o înălțime de 80 cm deasupra podelei. Prezintă un design simetric și este potrivit pentru amenajările în stil contemporan ș..
64.27 lei / buc
Fără TVA:54.01 lei
Producator: WALLSTYL®
Brâul WD5 confecționat din polimer dur, este un produs premium NMC, care are rolul de a proteja peretele și de a ascunde imperfecțiunile de finisare. Se montează, de regulă la o înălțime de 80 cm deasupra podelei. Prezintă un design simetric și este potrivit pentru amenajările în stil contemporan și..
57.72 lei / buc
Fără TVA:48.50 lei
Producator: WALLSTYL®
Brâul WL6 este un profil decorativ realizat din polimer dur care oferă o notă grațioasă amenajării spațiului. Se află în topul celor mai cotate profiluri decorative pe piață. Poate să fie vopsit în orice culoare folosind o vopsea fără solvenți care să se armonizeze cu restul încăperii. Protejează pe..
90.97 lei / buc
Fără TVA:76.45 lei
Producator: WALLSTYL®
Brâul WL2 confecționat din polimer dur, este un produs premium NMC, care are rolul de a proteja peretele și de a ascunde imperfecțiunile de finisare. Se montează, de regulă la o înălțime de 80 cm deasupra podelei. Prezintă un design simetric și este potrivit pentru amenajările în stil contemporan și..
64.27 lei / buc
Fără TVA:54.01 lei
Producator: WALLSTYL®
Brâul WL3 este un profil decorativ realizat din polimer dur, care oferă o notă grațioasă amenajării spațiului. Se află în topul celor mai cotate profiluri decorative pe piață. Poate să fie vopsit în orice culoare folosind o vopsea fără solvenți care să se armonizeze cu restul încăperii. Protejează p..
64.27 lei / buc
Fără TVA:54.01 lei
Producator: ARSTYL®
Brâul SP3 este un produs NMC realizat din poliuretan potrivit pentru decorarea locuințelor, care este evidențiat prin simplitate și stilul modern elegant. Are o calitate remarcabilă, rezistent la șocuri și umezeală. Se poziționează la o înălțime de 80cm deasupra podelei și poate fi aplicată orice nu..
70.83 lei / buc
Fără TVA:59.52 lei
Producator: ARSTYL®
Brâul Z10 este un produs NMC realizat din poliuretan potrivit pentru decorarea locuințelor, care este evidențiat prin simplitate și stilul modern elegant. Are o calitate remarcabilă, rezistent la șocuri și umezeală. Se poziționează la o înălțime de 80cm deasupra podelei și poate fi aplicată orice nu..
77.87 lei / buc
Fără TVA:65.43 lei
Producator: WALLSTYL®
Profilul decorativ WD2 FLEX ARSTYL® oferă o multitudine de posibilități creative, avand rolul de plinta, brau sau profil pentru caroiaje decorative. Designul liniar al profilului flexibil prezintă o formă geometrică puternică și linii curate.Fabricat din poliuretan, WD2 FLEX ARSTYL® este versiunea f..
241.55 lei / buc
Fără TVA:202.98 lei
Producator: WALLSTYL®
Brâul WD4 este un profil decorativ realizat din polistiren care oferă o notă grațioasă amenajării spațiului. Se află în topul celor mai cotate profiluri decorative pe piață. Poate să fie vopsit în orice culoare folosind o vopsea fără solvenți care să se armonizeze cu restul încăperii. Protejează per..
69.85 lei / buc
Fără TVA:58.70 lei
Producator: WALLSTYL®
Brâul WL4 este un profil decorativ realizat din polimer dur care oferă o notă grațioasă amenajării spațiului. Se află în topul celor mai cotate profiluri decorative pe piață. Poate să fie vopsit în orice culoare folosind o vopsea fără solvenți care să se armonizeze cu restul încăperii. Protejează pe..
155.73 lei / buc
Fără TVA:130.87 lei
Afişare de la 1 la 12 din 36 (3 pagini)