Menu
Your Cart

Cornisa decorativa interior

Atunci când dorești să îmbunătățești aspectul unei încăperi, cornisa tavan este detaliul ce transformă complet atmosfera. Cu o cornisa tavan potrivită, spațiul tău capătă o notă de eleganță și rafinament. Oricare ar fi stilul tău, avem gama potrivită de cornise tavan care să se potrivească perfect. Și nu uita, pe lângă cornisa tavan, te așteptăm să descoperi și colecțiile noastre variate de tapet, ce pot completa superb designul, sau profile flexibile, care oferă soluții versatile pentru orice nevoie. Fiecare colț al casei tale merită atenție. Frumusețea este în detalii. Transformă-ți casa într-un sanctuar al stilului!

Descoperă și colecția de Cornișe Decorative pentru ExteriorPune în evidență frumusețea clădirii sau casei tale cu ajutorul unor cornișe decorative de exterior.

CORNISA DECORATIVA POLIURETAN Z1250 35X35X2000 CORNISA DECORATIVA POLIURETAN Z1250 35X35X2000
-20 %
Producator: ARSTYL®
Cornișa Z1250 confecționată din poliuretan este un profil decorativ de culoare alb mat, este pus în valoare prin designul său simetric. Se potrivește în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Prin designul său unic, este perfect pentru a ascunde imperfecțiunile de finisare..
72.78 lei / buc 90.97 lei / buc
Fără TVA:61.16 lei
Producator: NOMASTYL®
Confecționată din polistiren de înaltă densitate, cornișa decorativă M1 devine ”piesa de rezistență” în majoritatea caselor și spațiilor comerciale. Forma sa cubică este îndrăzneață și minimalistă reprezentând un design geometric și liniar. Poate fi montată în două poziții diferite, în funcție de ef..
74.59 lei / buc
Fără TVA:62.68 lei
Producator: WALLSTYL®
Cornișa WT4 din polimer dur este un profil decorativ, de culoare alb mat. Se face remarcat prin aspectul său armonios și prin mascarea imperfecțiunilor de finisare. Are o rezistență mare la șocuri și umezeală. Pentru vopsirea profilului decorativ se recomandă o vopsea acrilică...
262.67 lei / buc
Fără TVA:220.73 lei
Producator: WALLSTYL®
Cornișa WT7 din polimer dur este un produs premium NMC, rezistent la șocuri și umezeală. Se potrivește în cadrul unor amenajări de tip clasic, prin designul sau unic, prin culoarea de alb mat, fiind perfect pentru a ascunde imperfecțiunile de finisare. Poate fi vopsit în orice culoare, prin folosire..
27.19 lei / buc
Fără TVA:22.85 lei
Producator: WALLSTYL®
Cornișa WT5 din polimer dur este un produs premium NMC, rezistent la șocuri și umezeala. Se potrivește în cadrul unor amenajări de tip clasic, prin designul sau unic, prin culoarea de alb mat, fiind perfect pentru a ascunde imperfecțiunile de finisare. Poate fi vopsit în orice culoare, prin folosir..
77.87 lei / buc
Fără TVA:65.43 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișă decorativă A1, confecționată din polistiren extrudat este un profil decorativ de culoare alb mat, este pus în valoare prin designul său simetric. Se potrivește în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Prin designul său unic, este perfect pentru a ascunde imperfecț..
54.38 lei / buc
Fără TVA:45.70 lei
Producator: WALLSTYL®
Cornișa WT8 din polimer dur este un produs premium NMC, rezistent la șocuri și umezeală. Se potrivește în cadrul unor amenajări de tip clasic, prin designul sau unic, prin culoarea de alb mat, fiind perfect pentru a ascunde imperfecțiunile de finisare. Poate fi vopsit în orice culoare, prin folosire..
36.11 lei / buc
Fără TVA:30.35 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișa decorativă GP realizată din polistiren extrudat, are o rezistență mare la șocuri și umezeală. Prin aspectul său devine punctul de atracție în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Pe lângă rolul decorativ, acest profil îndeplinește și un rol funcțional, pentru mas..
73.19 lei / buc
Fără TVA:61.51 lei
Producator: WALLSTYL®
Cornișa WT6 din polimer dur este un profil decorativ, de culoare alb mat. Se face remarcat prin aspectul său armonios și prin mascarea imperfecțiunilor de finisare. Are o rezistență mare la șocuri și umezeală. Pentru vopsirea profilului decorativ se recomanda o vopsea acrilică...
62.39 lei / buc
Fără TVA:52.43 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișa decorativă GO realizată din polistiren extrudat, are o rezistenta mare la șocuri și umezeală. Prin aspectul său devine punctul de atracție în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Pe langa rolul decorativ, acest profil îndeplinește și un rol funcțional, pentru mas..
57.72 lei / buc
Fără TVA:48.50 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișa decorativă AT, realizată din polistiren extrudat, are o rezistenta mare la șocuri și umezeală. Prin aspectul său devine punctul de atracție în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Pe lângă rolul decorativ, acest profil îndeplinește și un rol funcțional, pentru ma..
69.43 lei / buc
Fără TVA:58.34 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișa Nomastyl GR, realizată din polistiren, are o rezistență mare la șocuri și umezeală. Prin aspectul său devine punctul de atracție în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Pe lângă rolul decorativ, acest profil îndeplinește și un rol funcțional, pentru mascarea impe..
54.38 lei / buc
Fără TVA:45.70 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișa decorativă SL, confecționată din polistiren extrudat este un profil decorativ de culoare alb mat, este pus în valoare prin designul său simetric. Se potrivește în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Prin designul său unic, este perfect pentru a ascunde imperfecț..
72.71 lei / buc
Fără TVA:61.10 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișa M2 realizată din polistiren, are o rezistență mare la șocuri și umezeală. Prin aspectul său devine punctul de atracție în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Pe lângă rolul decorativ, acest profil îndeplinește și un rol funcțional, pentru mascarea imperfecțiunil..
32.35 lei / buc
Fără TVA:27.18 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișa GL realizată din polistiren de înaltă densitate, are o rezistență mare la șocuri și umezeală. Prin aspectul său devine punctul de atracție în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Pe lângă rolul decorativ, acest profil îndeplinește și un rol funcțional, pentru mas..
54.38 lei / buc
Fără TVA:45.70 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișa decorativă TL, confecționată din polistiren este un profil decorativ de culoare alb mat, este pus în valoare prin designul său simetric. Se potrivește în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Prin designul său unic, este perfect pentru a ascunde imperfecțiunile de..
165.56 lei / buc
Fără TVA:139.13 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișa decorativă GK, realizată din polistiren extrudat, are o rezistență mare la șocuri și umezeală. Prin aspectul său devine punctul de atracție în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Pe lângă rolul decorativ, acest profil îndeplinește și un rol funcțional, pentru ma..
51.10 lei / buc
Fără TVA:42.94 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișa decorativă NE4 realizată din polistiren, are o rezistenta mare la șocuri și umezeală. Prin aspectul său devine punctul de atracție în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Pe lângă rolul decorativ, acest profil îndeplinește și un rol funcțional, pentru mascarea im..
63.30 lei / buc
Fără TVA:53.19 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișa GT confecționată din polistiren este un profil decorativ de culoare alb mat, este pus în valoare prin designul său simetric. Se potrivește în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Prin designul său unic, este perfect pentru a ascunde imperfecțiunile de finisare...
57.72 lei / buc
Fără TVA:48.50 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișa decorativă B5, confecționată din polistiren extrudat este un profil decorativ de culoare alb mat, este pus în valoare prin designul său simetric. Se potrivește în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Prin designul său unic, este perfect pentru a ascunde imperfecț..
23.43 lei / buc
Fără TVA:19.69 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișa J confecționată din polistiren de înaltă densitate este un profil decorativ de culoare alb mat, este pus în valoare prin designul său simetric. Se potrivește în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Prin designul său unic, este perfect pentru a ascunde imperfecțiu..
27.67 lei / buc
Fără TVA:23.26 lei
Producator: ARSTYL®
Cornișa Z19 confecționată din poliuretan este un profil decorativ de culoare alb mat, este pus în valoare prin designul său simetric. Se potrivește în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Prin designul său unic, este perfect pentru a ascunde imperfecțiunile de finisare...
194.63 lei
Fără TVA:163.56 lei
Producator: WALLSTYL®
Cornișa WT10 din polimer dur este un profil decorativ, de culoare alb mat. Se face remarcat prin aspectul său armonios și prin mascarea imperfecțiunilor de finisare. Are o rezistență mare la șocuri și umezeală. Pentru vopsirea profilului decorativ se recomandă o vopsea acrilică...
155.25 lei / buc
Fără TVA:130.46 lei
Producator: WALLSTYL®
Cornișa WT11 din polimer dur este un profil decorativ, de culoare alb mat. Se face remarcat prin aspectul său armonios și prin mascarea imperfecțiunilor de finisare. Are o rezistență mare la șocuri și umezeală. Pentru vopsirea profilului decorativ se recomandă o vopsea acrilică...
175.39 lei / buc
Fără TVA:147.39 lei
Producator: ARSTYL®
Cornișa Z1220 confecționată din poliuretan, este un profil decorativ de culoare alb mat, este pus în valoare prin designul său simetric. Se potrivește în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Prin designul său unic, este perfect pentru a ascunde imperfecțiunile de finisar..
161.31 lei / buc
Fără TVA:135.56 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișa decorativă A2 realizată din polistiren, are o rezistenta mare la șocuri și umezeală. Prin aspectul său devine punctul de atracție în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Pe lângă rolul decorativ, acest profil îndeplinește și un rol funcțional, pentru mascarea imp..
28.16 lei / buc
Fără TVA:23.66 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornisa NE1 din polistiren de înaltă densitate este un produs NMC, de calitate premium, culoare alb mat, specifică stilului minimalist. Prin design-ul său unic și simplist este potrivit pentru locuințele realizate în stil clasic, romantic și contemporan-elegant. Se armonizează perfect cu restul încă..
18.75 lei / buc
Fără TVA:15.76 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornisa NE2 din polistiren de înaltă densitate este un produs NMC, de calitate premium, culoare alb mat, specifică stilului minimalist. Prin design-ul său unic și simplist este potrivit pentru locuințele realizate în stil clasic, romantic și contemporan-elegant. Se armonizează perfect cu restul încă..
36.11 lei / buc
Fără TVA:30.35 lei
Producator: ARSTYL®
Cornișa Z16 confecționată din poliuretan este un profil decorativ de culoare alb mat, este pus în valoare prin designul său simetric. Se potrivește în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Prin designul său unic, este perfect pentru a ascunde imperfecțiunile de finisare...
157.13 lei / buc
Fără TVA:132.04 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișa Nomastyl B2 din polistiren de înaltă densitate este un profil decorativ, de culoare alb mat. Se face remarcat prin aspectul său armonios și prin mascarea imperfecțiunilor de finisare. Are o rezistență mare la șocuri și umezeală. Pentru vopsirea profilului decorativ se recomandă o vopsea acri..
17.36 lei / buc
Fără TVA:14.59 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișă decorativă BW1, confecționată din polistiren extrudat este un profil decorativ de culoare alb mat, este pus în valoare prin designul său simetric. Se potrivește în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Prin designul său unic, este perfect pentru a ascunde imperfec..
33.32 lei / buc
Fără TVA:28.00 lei
Producator: WALLSTYL®
Cornișa WT3 din polimer dur este un produs premium NMC, rezistent la șocuri și umezeală. Se potrivește în cadrul unor amenajări de tip clasic, prin designul sau unic, prin culoarea de alb mat, fiind perfect pentru a ascunde imperfecțiunile de finisare. Poate fi vopsit în orice culoare, prin folosire..
188.99 lei / buc
Fără TVA:158.81 lei
Producator: WALLSTYL®
Cornișa tavan Arstyl IL3 este un profil decorativ, reprezentând cheia succesului în amenajarea locuințelor prin aportul de eleganță pe care îl conferă spațiului. Forma sa simplă și culoarea de alb mat se încadrează perfect în cadul unei amenajări atemporale. Este conceput special pentru iluminarea i..
69.85 lei / buc
Fără TVA:58.70 lei
Producator: WALLSTYL®
Cornișa IL4 este un profil decorativ, reprezentând cheia succesului în amenajarea locuințelor prin aportul de eleganță pe care îl conferă spațiului. Forma sa simplă și culoarea de alb mat se încadrează perfect în cadul unei amenajări atemporale. Este conceput special pentru iluminarea indirectă. Est..
73.62 lei / buc
Fără TVA:61.86 lei
Producator: ARSTYL®
Cornișa decorativă Z21, confecționată din poliuretan este un profil decorativ de culoare alb mat, este pus în valoare prin designul său simetric. Se potrivește în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Prin designul său unic, este perfect pentru a ascunde imperfecțiunile d..
305.82 lei / buc
Fără TVA:256.99 lei
Producator: WALLSTYL®
Cornișa WT15 WALLSTYL® asigura o tranzitie lina intre perete si tavan. Designul sau atemporal este potrivit atat stilului de amenajare modern cat si celui clasic. Forma concava a acesteia ofera oricarei incaperi un aspect armonios si sofisticat. ..
135.10 lei / buc
Fără TVA:113.53 lei
Afişare de la 1 la 36 din 113 (4 pagini)