Menu
Your Cart

Rozeta

Atunci când detaliile fac diferența, rozeta devine elementul central al designului interior. Imaginează-ți cât de mult poate transforma o simplă rozeta atmosfera unei încăperi! Pe lângă varietatea de rozete polistiren, avem o selecție impresionantă de baghete polistiren și grinzi decorative care îți vor completa perfect amenajarea. La NMC România, fiecare produs este gândit pentru a-ți oferi cele mai bune soluții decorative, iar diversitatea de rozete polistiren reprezintă fără îndoială un exemplu clar al pasiunii noastre pentru finisajele de excepție. Vino și alege ce se potrivește stilului tău unic!

ROZETA DECORATIVA TAVAN PERETE POLIURETAN ARSTYL R15 560MM ROZETA DECORATIVA TAVAN PERETE POLIURETAN ARSTYL R15 560MM
14 zile
Producator: ARSTYL®
Rozeta R15 este un profil decorativ renumit pe piață, fabricat din poliuretan, folosit pentru decorarea interiorului unei amenajări. Este montată de obicei în mijlocul camerei, aflându-se printre modelele preferate de arhitecți în creionarea stilului clasic și modern. Este potrivită pentru a reda un..
432.42 lei / buc
Fără TVA:363.38 lei
Producator: ARSTYL®
Rozeta R18 decorativă, confecționată din poliuretan, este un produs NMC corespunzător pentru ornamentarea amenajărilor interioare. Poate fi vopsit în orice nuanță printr-o vopsea pe bază de apă, fără solvenți și este realizată din materiale nepoluante și sigure pentru locuință. Oferă o tentă de eleg..
494.32 lei / buc
Fără TVA:415.40 lei
Producator: ARSTYL®
Rozeta R10 este un profil decorativ renumit pe piață, fabricat din poliuretan, folosit pentru decorarea interiorului unei amenajări. Este montată de obicei în mijlocul camerei, aflându-se printre modelele preferate de arhitecți în creionarea stilului clasic și modern. Este potrivită pentru a reda un..
452.14 lei / buc
Fără TVA:379.95 lei
ROZETA DECORATIVA TAVAN PERETE POLIURETAN ARSTYL R14 340MM ROZETA DECORATIVA TAVAN PERETE POLIURETAN ARSTYL R14 340MM
14 zile
Producator: ARSTYL®
Rozeta R14 este un profil decorativ renumit pe piață, fabricat din poliuretan, folosit pentru decorarea interiorului unei amenajări. Este montată de obicei în mijlocul camerei, aflându-se printre modelele preferate de arhitecți în creionarea stilului clasic și modern. Este potrivită pentru a reda un..
214.11 lei / buc
Fără TVA:179.93 lei
ROZETA DECORATIVA TAVAN PERETE POLIURETAN ARSTYL R24 770MM ROZETA DECORATIVA TAVAN PERETE POLIURETAN ARSTYL R24 770MM
14 zile
Producator: ARSTYL®
Rozeta R24 decorativă, confecționată din poliuretan, este un produs NMC corespunzător pentru ornamentarea amenajărilor interioare. Poate fi vopsit în orice nuanță printr-o vopsea pe bază de apă, fără solvenți și este realizată din materiale nepoluante și sigure pentru locuință. Oferă o tentă de eleg..
684.52 lei / buc
Fără TVA:575.23 lei
ROZETA DECORATIVA TAVAN PERETE POLIURETAN ARSTYL R8 495MM ROZETA DECORATIVA TAVAN PERETE POLIURETAN ARSTYL R8 495MM
14 zile
Producator: ARSTYL®
Rozeta R8 este un profil decorativ renumit pe piață, fabricat din poliuretan, folosit pentru decorarea interiorului unei amenajări. Este montată de obicei în mijlocul camerei, aflându-se printre modelele preferate de arhitecți în creionarea stilului clasic și modern. Este potrivită pentru a reda uni..
413.42 lei / buc
Fără TVA:347.41 lei
Producator: ARSTYL®
Rozeta R5 decorativă, confecționată din poliuretan, este un produs NMC corespunzător pentru ornamentarea amenajărilor interioare. Poate fi vopsit în orice nuanță printr-o vopsea pe bază de apă, fără solvenți și este realizată din materiale nepoluante și sigure pentru locuință. Oferă o tentă de elega..
334.64 lei / buc
Fără TVA:281.21 lei
Producator: ARSTYL®
Rozeta R13 este un profil decorativ renumit pe piață, fabricat din poliuretan, folosit pentru decorarea interiorului unei amenajări. Este montată de obicei în mijlocul camerei, aflându-se printre modelele preferate de arhitecți în creionarea stilului clasic și modern. Este potrivită pentru a reda un..
208.23 lei / buc
Fără TVA:174.98 lei
Producator: ARSTYL®
Rozeta R1520 este un profil decorativ renumit pe piață, fabricat din poliuretan, folosit pentru decorarea interiorului unei amenajări. Este montată de obicei în mijlocul camerei, aflându-se printre modelele preferate de arhitecți în creionarea stilului clasic și modern. Este potrivită pentru a reda ..
235.42 lei / buc
Fără TVA:197.83 lei
Producator: ARSTYL®
Rozeta R1 decorativă, confecționată din poliuretan, este un produs NMC corespunzător pentru ornamentarea amenajărilor interioare. Poate fi vopsit în orice nuanță printr-o vopsea pe bază de apă, fără solvenți și este realizată din materiale nepoluante și sigure pentru locuință. Oferă o tentă de elega..
337.92 lei / buc
Fără TVA:283.97 lei
Producator: ARSTYL®
Rozeta R11 decorativă, confecționată din poliuretan, este un produs NMC corespunzător pentru ornamentarea amenajărilor interioare. Poate fi vopsit în orice nuanță printr-o vopsea pe bază de apă, fără solvenți și este realizată din materiale nepoluante și sigure pentru locuință. Oferă o tentă de eleg..
682.88 lei / buc
Fără TVA:573.85 lei
Producator: NOMASTYL®
Rozeta C15/B23 este un produs NMC, din polistiren expandat, potrivit pentru a decora tavanul și pereții unei încăperi. Scoate în evidență corpurile de iluminat din casă, lustrele sau candelabrele și forma sa rotundă transformă camera într-o zonă cu stil și personalitate. Este realizată din materiale..
113.00 lei / buc
Fără TVA:94.96 lei
ROZETA DECORATIVA NOMASTYL C25/B25 445 ROZETA DECORATIVA NOMASTYL C25/B25 445
La comandă
Producator: NOMASTYL®
Rozeta C25/B25 este un produs NMC, din polistiren expandat, potrivit pentru a decora tavanul și pereții unei încăperi. Scoate în evidență corpurile de iluminat din casă, lustrele sau candelabrele și forma sa rotundă transformă camera într-o zonă cu stil și personalitate. Este realizată din materiale..
132.24 lei / buc
Fără TVA:111.13 lei
Producator: NOMASTYL®
Rozeta C27 este un produs NMC, din polistiren expandat, potrivit pentru a decora tavanul și pereții unei încăperi. Scoate în evidență corpurile de iluminat din casă, lustrele sau candelabrele și forma sa rotundă transformă camera într-o zonă cu stil și personalitate. Este realizată din materiale nep..
268.49 lei / buc
Fără TVA:225.62 lei
Producator: NOMASTYL®
Rozeta C33/B33 este un produs NMC, din polistiren expandat, potrivit pentru a decora tavanul și pereții unei încăperi. Scoate în evidență corpurile de iluminat din casă, lustrele sau candelabrele și forma sa rotundă transformă camera într-o zonă cu stil și personalitate. Este realizată din materiale..
138.80 lei / buc
Fără TVA:116.64 lei
ROZETA DECORATIVA TAVAN PERETE POLISTIREN NOMASTYL C22 330 ROZETA DECORATIVA TAVAN PERETE POLISTIREN NOMASTYL C22 330
14 zile
Producator: NOMASTYL®
Rozeta C22 este un profil decorativ renumit pe piață, fabricat din polistiren, folosit pentru decorarea interiorului unei amenajări. Este montată de obicei în mijlocul camerei, aflându-se printre modelele preferate de arhitecți în creionarea stilului clasic și modern. Este potrivită pentru a reda un..
58.82 lei / buc
Fără TVA:49.43 lei
Producator: ARSTYL®
Rozeta CR5 decorativă, confecționată din poliuretan, este un produs NMC corespunzător pentru ornamentarea amenajărilor interioare. Poate fi vopsit în orice nuanță printr-o vopsea pe bază de apă, fără solvenți și este realizată din materiale nepoluante și sigure pentru locuință. Oferă o tentă de eleg..
613.70 lei / buc
Fără TVA:515.71 lei
Producator: ARSTYL®
Rozeta R12 decorativă, confecționată din poliuretan, este un produs NMC corespunzător pentru ornamentarea amenajărilor interioare. Poate fi vopsit în orice nuanță printr-o vopsea pe bază de apă, fără solvenți și este realizată din materiale nepoluante și sigure pentru locuință. Oferă o tentă de eleg..
768.46 lei / buc
Fără TVA:645.76 lei
Producator: ARSTYL®
Rozeta R1516 este un profil decorativ renumit pe piață, fabricat din poliuretan, folosit pentru decorarea interiorului unei amenajări. Este montată de obicei în mijlocul camerei, aflându-se printre modelele preferate de arhitecți în creionarea stilului clasic și modern. Este potrivită pentru a reda ..
117.57 lei / buc
Fără TVA:98.80 lei
Producator: ARSTYL®
Rozeta R16 decorativă, confecționată din poliuretan, este un produs NMC corespunzător pentru ornamentarea amenajărilor interioare. Poate fi vopsit în orice nuanță printr-o vopsea pe bază de apă, fără solvenți și este realizată din materiale nepoluante și sigure pentru locuință. Oferă o tentă de eleg..
372.64 lei / buc
Fără TVA:313.14 lei
Producator: ARSTYL®
Rozeta R20 este un profil decorativ renumit pe piață, fabricat din poliuretan, folosit pentru decorarea interiorului unei amenajări. Este montată de obicei în mijlocul camerei, aflându-se printre modelele preferate de arhitecți în creionarea stilului clasic și modern. Este potrivită pentru a reda un..
726.76 lei / buc
Fără TVA:610.73 lei
ROZETA DECORATIVA TAVAN PERETE POLIURETAN ARSTYL R25 965MM ROZETA DECORATIVA TAVAN PERETE POLIURETAN ARSTYL R25 965MM
La comandă
Producator: ARSTYL®
Rozeta R25 este un profil decorativ renumit pe piață, fabricat din poliuretan, folosit pentru decorarea interiorului unei amenajări. Este montată de obicei în mijlocul camerei, aflându-se printre modelele preferate de arhitecți în creionarea stilului clasic și modern. Este potrivită pentru a reda un..
969.70 lei / buc
Fără TVA:814.88 lei
ROZETA DECORATIVA TAVAN PERETE POLIURETAN ARSTYL R6 420MM ROZETA DECORATIVA TAVAN PERETE POLIURETAN ARSTYL R6 420MM
La comandă
Producator: ARSTYL®
Rozeta R6 decorativă, confecționată din poliuretan, este un produs NMC corespunzător pentru ornamentarea amenajărilor interioare. Poate fi vopsit în orice nuanță printr-o vopsea pe bază de apă, fără solvenți și este realizată din materiale nepoluante și sigure pentru locuință. Oferă o tentă de elega..
344.96 lei / buc
Fără TVA:289.88 lei
Producator: ARSTYL®
Rozeta R61 este un profil decorativ renumit pe piață, fabricat din poliuretan, folosit pentru decorarea interiorului unei amenajări. Este montată de obicei în mijlocul camerei, aflându-se printre modelele preferate de arhitecți în creionarea stilului clasic și modern. Este potrivită pentru a reda un..
403.83 lei / buc
Fără TVA:339.35 lei
ROZETA DECORATIVA TAVAN PERETE POLIURETAN ARSTYL R9 530MM ROZETA DECORATIVA TAVAN PERETE POLIURETAN ARSTYL R9 530MM
La comandă
Producator: ARSTYL®
Rozeta R9 decorativă, confecționată din poliuretan, este un produs NMC corespunzător pentru ornamentarea amenajărilor interioare. Poate fi vopsit în orice nuanță printr-o vopsea pe bază de apă, fără solvenți și este realizată din materiale nepoluante și sigure pentru locuință. Oferă o tentă de elega..
407.35 lei / buc
Fără TVA:342.31 lei
Producator: ARSTYL®
Rozeta R17 este un profil decorativ renumit pe piață, fabricat din poliuretan, folosit pentru decorarea interiorului unei amenajări. Este montată de obicei în mijlocul camerei, aflându-se printre modelele preferate de arhitecți în creionarea stilului clasic și modern. Este potrivită pentru a reda un..
215.51 lei / buc
Fără TVA:181.10 lei
Afişare de la 1 la 26 din 26 (1 pagini)