Menu
Your Cart

Blog - cornise RSS Feed

21 feb. Integrarea Cornișelor în Designul Interior
0 28
Cornișele, acele elemente arhitecturale care marchează tranziția dintre pereți și tavan, au fost timp de secole un simbol al rafinamentului în designul interior. Deși adesea subestimate în era modernă..
24 feb. Cum poți obține un design romantic cu profilele decorative
0 297
Luna februarie aduce în casele tuturor un aer boem, relaxant și intim. Stilul romantic împrumută din principiile curentului neoclasic linii riguroase, combinații de culori pastelate, mobilier vintage ..
22 nov. 4 pași simplii pentru a-ți amenaja sufrageria mult dorită
0 445
Să obții sufrageria mult dorită nu este chiar un rezultat imposibil. Chiar dacă întregul proces de amenajare implică timp, efort și investiții financiare, un plan de punere în practică a tuturor e..
15 nov. Negrul, o alegere mereu elegantă în decorațiunile interioare
0 1704
Datorită prestanței și a rafinamentului, negrul scoate în evidență, mai mult ca oricând, accentele luxoase din orice încăpere. Trăsăturile tipice acestei non-culori sunt: misterul, forța, independența..
28 mar. Între imagini de revistă și costuri reale
0 586
Între imagini de revistă și costuri reale Atunci când vă gândiți să începeți o amenajare, este bine să o faceți în mod asumat și fară să încercați să faceți rabat de la calitate. Înainte de toate treb..
28 mar. Cum să creezi lumina ambientală perfectă: profilele decorative cu banda LED pentru locuința ta
0 669
Cum să creezi lumina ambientală perfectă: profilele decorative cu banda LED pentru locuința ta Amenajare în stil minimalist folosind profilul decorativ Wallstyl IL12 și plinta decorativă Wallstyl FD11..
Afişare de la 1 la 6 din 6 (1 pagini)