Luna februarie aduce în casele tuturor un aer boem, relaxant și intim. Stilul romantic împrumută din principiile curentului neoclasic linii riguroase, combinații de culori pastelate, mobilier vintage și materiale textile dantelate, din satin sau mătase. Decorațiunile și accesorile de calitate premium sunt cele care aduc un aer sofisticat, la limita dintre trecut și viitor.            Lumina, motivele florale, mobilierul antique și profilele decorative somptuoase sunt printre principalele elemente de inspirație romantică care formează un ambient simplu, dar în același timp, cochet. În aceeași măsură, culoarea de bază pentru un design interior ca-n poveste este albul pur. Pentru un efect mai grandios, se pot folosi și nuanțele deschise de crem, roz, verde sau roșu. Lumina delicată este cea care redă, pe lângă starea de liniște și confort, echilibru și simț estetic. Pentru cei care au un spirit visător și idealist, candelabrelele ori lămpile cu forme clasice sunt piesele care transformă o încăpere monotonă, într-o atmosferă magică.


Pentru ca pereții să capete o formă elegantă și simetrică, se recomandă folosirea brâurilor decorative din polimer dur, potrivite atât pentru spații mai mari, cât și pentru cele mici, seducătoare. Colțarele și caroiajele sunt, de asemenea, profile versatile, specifice caselor modern. Calitatea acestora se traduce prin reducerea urmelor de zgârietului și a impactului asupra colțurilor. Mai molde modele pot fi consultate pe https://www.nmcromania.ro/profile-interior.


Dacă îți dorești o experiență vizuală inedită, vizitează-ne la showroom-ul NMC România, Complex Mega Company. Strada Comerțului, Domnești sau sună la nr.de telefon 0720 533 660 pentru consiliere gratuită.

În cazul în care îți dorești o ofertă personalizată, nu ezita să ne scrii pe [email protected]