Menu
Your Cart

Blog - profile decorative RSS Feed

21 feb. Integrarea Cornișelor în Designul Interior
0 85
Cornișele, acele elemente arhitecturale care marchează tranziția dintre pereți și tavan, au fost timp de secole un simbol al rafinamentului în designul interior. Deși adesea subestimate în era modernă..
24 feb. Cum poți obține un design romantic cu profilele decorative
0 338
Luna februarie aduce în casele tuturor un aer boem, relaxant și intim. Stilul romantic împrumută din principiile curentului neoclasic linii riguroase, combinații de culori pastelate, mobilier vintage ..
10 ian. Culoarea anului 2023 în design interior
0 1325
Conform Institului Pantone, culoarea anului în design interior este Viva Magenta, o nuanță de roșu-violet care redă veselie și optimism. Îndrăzneala este personajul principal iar pasiunea pentru nat..
16 dec. Cum să intregrezi culorile strălucitoare în designul casei tale
0 1190
Din totdeauna, culorile strălucitoare au reprezentat un plus de valoare și estetică pentru fiecare locuință. În preajma sărbătorilor, nuanțele de auriu și argintiu sunt adesea folosite în amenajarea..
10 oct. Fii mereu la modă, trenduri în amenajarea casei
0 769
Una dintre principalele valorii ale societății de astăzi este adaptabilitatea. Noi, cei de la NMC România ne informăm adesea cu privire la tendințele sezonului.Arcadele și formele rotunjiteÎn anul 202..
01 sept. Care sunt culorile din sezonul toamnă-iarnă?
0 1458
Sezonul de toamnă-iarnă în designul de interior din acest an aduce un sentiment de optimism pentru viitor, prin noi perspective creative care reflectă nevoia de bunăstare și relaxare. Fie că vorbim de..
28 mar. Alege albul pentru decorațiunile interioare
0 1101
Alege albul pentru decorațiunile interioarePriceperea de a folosi albul ca temă în decorațiunile interioare poate fi o artă în sine. Dacă în anumite spații, albul poate face minuni, în altele poate fi..
28 mar. Patru idei de amenajare a dormitorului cu profile decorative
0 962
Patru idei de amenajare a dormitorului cu profile decorative Vrei să îți amenajezi dormitorul, dar nu ai inspirație? Noi am pregătit în materialul de mai jos idei de amenajări, ce cuprind și profilele..
Afişare de la 1 la 8 din 8 (1 pagini)