Menu
Your Cart

Brau decorativ exterior

Eleganță și stil pentru fațada casei tale cu un brâu decorativ exterior! Știm cât de mult îți dorești să aduci un plus de personalitate locuinței tale. Brau decorativ exterior este soluția ideală pentru a contura și evidenția estetica clădirii. Oricare ar fi viziunea ta, un brau decorativ poate fi adaptat cu ușurință, conferind o notă autentică și deosebită. Însă, magia nu se oprește aici. În magazinul nostru online, ai ocazia să explorezi și alte soluții de design, precum ornamente 3D, care aduc dinamism și volum, sau terminațiile de gard, care înfrumusețează și delimitează cu stil. Personalizează-ți casa cu un brau decorativ exterior și bucură-te de frumusețe în fiecare zi!

Descoperă și Brâuri Decorative InteriorExplorează gama noastră variată și transformă-ți casa într-un adevărat sanctuar al bunului gust.
Producator: ADRo®
REMA22 este un ancadrament de dimensiuni medii, cu un design simplu ce infrumuseteaza fatada casei. Acesta este realizat dintr-un polistiren cu o densitate mare EPS120, acoperit cu un amestec de compusi pe baza de rasini sintetice, minerale cuartoase si calcaroase, aditivi si apa. Vopsirea trebuie r..
107.10 lei / buc
Fără TVA:90.00 lei
Producator: ADRo®
Daca doresti o schimbare la fatada locuintei tale, dar nu doresti sa iasa mult in evidenta, REMA 16 poate fii solutia. Acesta are un design minimalist format cateva linii drepte. REMA 16 este realizat dintr-un polistiren acoperit cu material compozit. Ancadramentul este culoarea gri dar se poate vop..
107.00 lei / buc
Fără TVA:89.92 lei
Producator: ADRo®
Cu un design simplu dar elegant ,REMA 21 reuseste sa impresioneze pe oricine. Acest ancadreament realizat de NMC Romania este realizat dintr-un polistiren acoperit cu material compozit . Ancadramentul este culoarea gri dar se poate vopsi in culoarea de care dumneavoastra aveti nevoie. Se recomanda v..
94.30 lei / buc
Fără TVA:79.24 lei
Producator: ADRo®
Brâul de exterior NA122 din polistiren expandat acoperit cu rășină este un produs rezistent la șocuri, îngheț și umezeală. Poate fi vopsit ușor în orice culoare în funcție de preferință folosind o vopsea acrilică de exterior pentru decorarea ferestrelor. Designul său unic conferă eleganță și reprezi..
89.35 lei / buc
Fără TVA:75.08 lei
Producator: ADRo®
Iti doresti un stil simplu pentru fatada ta? Ancadramentul REMA 20 are un design minimalist , fiind drept fara alte elemente. Datorita formei sale simple acesta ofera fatadei un aer elegant si modern. REMA 20 este realizat dintr-un polistiren acoperit cu material compozit . Ancadramentul este culoar..
122.11 lei / buc
Fără TVA:102.61 lei
Producator: ADRo®
Profilul REMA1 din polistiren acoperit cu rășină este un produs rezistent la șocuri, îngheț și umezeală. Poate fi vopsit ușor în orice culoare în funcție de preferință folosind o vopsea acrilică de exterior pentru decorarea ferestrelor. Designul său unic conferă eleganță și reprezintă punctul de atr..
102.99 lei / buc
Fără TVA:86.55 lei
Afişare de la 1 la 6 din 6 (1 pagini)