Menu
Your Cart

NOMASTYL®

Producator: NOMASTYL®
Confecționată din polistiren de înaltă densitate, cornișa decorativă I devine ”piesa de rezistență” în majoritatea caselor și spațiilor comerciale. Forma sa cubică este îndrăzneață și minimalistă reprezentând un design geometric și liniar. Poate fi montată în două poziții diferite, în func..
23.00 lei
Fără TVA:19.33 lei
Producator: NOMASTYL®
Confecționată din polistiren de înaltă densitate, cornișa decorativă M1 devine ”piesa de rezistență” în majoritatea caselor și spațiilor comerciale. Forma sa cubică este îndrăzneață și minimalistă reprezentând un design geometric și liniar. Poate fi montată în două poziții diferite, în funcție de ef..
74.59 lei
Fără TVA:62.68 lei
Producator: NOMASTYL®
Confecționată din polistiren de înaltă densitate, cornișa decorativă QR devine ”piesa de rezistență” în majoritatea caselor și spațiilor comerciale. Forma sa cubică este îndrăzneață și minimalistă reprezentând un design geometric și liniar. Poate fi montată în două poziții diferite, în fun..
9.41 lei
Fără TVA:7.91 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișa decorativă GK, realizată din polistiren extrudat, are o rezistență mare la șocuri și umezeală. Prin aspectul său devine punctul de atracție în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Pe lângă rolul decorativ, acest profil îndeplinește și un rol funcțional, pentru ma..
51.10 lei
Fără TVA:42.94 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișa A realizată din polistiren de înaltă densitate, are o rezistență mare la șocuri și umezeală. Prin aspectul său devine punctul de atracție în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Pe lângă rolul decorativ, acest profil îndeplinește și un rol funcțional, pentru masc..
109.30 lei
Fără TVA:91.85 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișă decorativă A1, confecționată din polistiren extrudat este un profil decorativ de culoare alb mat, este pus în valoare prin designul său simetric. Se potrivește în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Prin designul său unic, este perfect pentru a ascunde imperfecț..
54.38 lei
Fără TVA:45.70 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișa decorativă A2 realizată din polistiren, are o rezistenta mare la șocuri și umezeală. Prin aspectul său devine punctul de atracție în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Pe lângă rolul decorativ, acest profil îndeplinește și un rol funcțional, pentru mascarea imp..
28.16 lei
Fără TVA:23.66 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișa decorativă A3 realizată din polistiren, are o rezistenta mare la șocuri și umezeală. Prin aspectul său devine punctul de atracție în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Pe lângă rolul decorativ, acest profil îndeplinește și un rol funcțional, pentru mascarea imp..
16.87 lei
Fără TVA:14.18 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișa decorativă AT, realizată din polistiren extrudat, are o rezistenta mare la șocuri și umezeală. Prin aspectul său devine punctul de atracție în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Pe lângă rolul decorativ, acest profil îndeplinește și un rol funcțional, pentru ma..
69.43 lei
Fără TVA:58.34 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișa decorativă B1, confecționată din polistiren este un profil decorativ de culoare alb mat, este pus în valoare prin designul său simetric. Se potrivește în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Prin designul său unic, este perfect pentru a ascunde imperfecțiunile de..
51.10 lei
Fără TVA:42.94 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișa Nomastyl B2 din polistiren de înaltă densitate este un profil decorativ, de culoare alb mat. Se face remarcat prin aspectul său armonios și prin mascarea imperfecțiunilor de finisare. Are o rezistență mare la șocuri și umezeală. Pentru vopsirea profilului decorativ se recomandă o vopsea acri..
17.36 lei
Fără TVA:14.59 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișa decorativă B5, confecționată din polistiren extrudat este un profil decorativ de culoare alb mat, este pus în valoare prin designul său simetric. Se potrivește în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Prin designul său unic, este perfect pentru a ascunde imperfecț..
23.43 lei
Fără TVA:19.69 lei
Afişare de la 1 la 12 din 48 (4 pagini)