Menu
Your Cart

Rozete

Rozete
Rozetele decorative sunt cunoscute pentru impactul vizual foarte puternic pe care îl oferă încăperii în care sunt montate. Aceste profile decorative de interior, pentru pereți sau tavane, transformă spațiile neutre în zone cu stil și eleganță. Fiind fabricate din poliuretan, rozetele sunt rezistente la umezeală, ușor de manevrat, de montat și au un design elaborat. Vopsirea acestora se face după pregătirea suprafețelor în funcție de culoarea peretelui sau alte preferințe. Colecția noastră îți permite accesul la o selecție completă, de calitate, care pot fi disponibile în toate zonele țării.
Gama: ARSTYL Model: R15
Rozeta R15 este un profil decorativ renumit pe piață, fabricat din poliuretan, folosit pentru decorarea interiorului unei amenajări. Este montată de obicei în mijlocul camerei, aflându-se printre modelele preferate de arhitecți în creionarea stilului clasic și modern. Este potrivită pentru a reda un..
411,54Lei
Fără TVA:345,83Lei
Gama: ARSTYL Model: R13
Rozeta R13 este un profil decorativ renumit pe piață, fabricat din poliuretan, folosit pentru decorarea interiorului unei amenajări. Este montată de obicei în mijlocul camerei, aflându-se printre modelele preferate de arhitecți în creionarea stilului clasic și modern. Este potrivită pentru a reda un..
198,18Lei
Fără TVA:166,54Lei
Gama: ARSTYL Model: R14
Rozeta R14 este un profil decorativ renumit pe piață, fabricat din poliuretan, folosit pentru decorarea interiorului unei amenajări. Este montată de obicei în mijlocul camerei, aflându-se printre modelele preferate de arhitecți în creionarea stilului clasic și modern. Este potrivită pentru a reda un..
203,69Lei
Fără TVA:171,17Lei
Gama: ARSTYL Model: N1
Nișa din poliuretan Arstyl este un element decorativ care confera un aer rafinat și expresiv incaperii. In Nisa N1 Arstyl poti expune Amintiri, flori, ceasuri și alte obiecte de décor.  Acestea sunt preamorsate din fabrica si se pot vopsi in orice culoare folosind o vopsea acrilica.  Nișel..
191,78Lei 958,90Lei
Fără TVA:161,16Lei
Gama: ARSTYL Model: R1520
Rozeta R1520 este un profil decorativ renumit pe piață, fabricat din poliuretan, folosit pentru decorarea interiorului unei amenajări. Este montată de obicei în mijlocul camerei, aflându-se printre modelele preferate de arhitecți în creionarea stilului clasic și modern. Este potrivită pentru a reda ..
224,16Lei
Fără TVA:188,37Lei
Gama: ARSTYL Model: R10
Rozeta R10 este un profil decorativ renumit pe piață, fabricat din poliuretan, folosit pentru decorarea interiorului unei amenajări. Este montată de obicei în mijlocul camerei, aflându-se printre modelele preferate de arhitecți în creionarea stilului clasic și modern. Este potrivită pentru a reda un..
430,39Lei
Fără TVA:361,67Lei
Gama: ARSTYL Model: R5
Rozeta R5 decorativă, confecționată din poliuretan, este un produs NMC corespunzător pentru ornamentarea amenajărilor interioare. Poate fi vopsit în orice nuanță printr-o vopsea pe bază de apă, fără solvenți și este realizată din materiale nepoluante și sigure pentru locuință. Oferă o tentă de elega..
318,43Lei
Fără TVA:267,59Lei
Gama: ARSTYL Model: R18
Rozeta R18 decorativă, confecționată din poliuretan, este un produs NMC corespunzător pentru ornamentarea amenajărilor interioare. Poate fi vopsit în orice nuanță printr-o vopsea pe bază de apă, fără solvenți și este realizată din materiale nepoluante și sigure pentru locuință. Oferă o tentă de eleg..
470,62Lei
Fără TVA:395,48Lei
Gama: ARSTYL Model: R1
Rozeta R1 decorativă, confecționată din poliuretan, este un produs NMC corespunzător pentru ornamentarea amenajărilor interioare. Poate fi vopsit în orice nuanță printr-o vopsea pe bază de apă, fără solvenți și este realizată din materiale nepoluante și sigure pentru locuință. Oferă o tentă de elega..
321,65Lei
Fără TVA:270,29Lei
Gama: ARSTYL Model: R11
Rozeta R11 decorativă, confecționată din poliuretan, este un produs NMC corespunzător pentru ornamentarea amenajărilor interioare. Poate fi vopsit în orice nuanță printr-o vopsea pe bază de apă, fără solvenți și este realizată din materiale nepoluante și sigure pentru locuință. Oferă o tentă de eleg..
649,94Lei
Fără TVA:546,17Lei
Gama: ARSTYL Model: R1410
Rozeta R1410 decorativă, confecționată din poliuretan, este un produs NMC corespunzător pentru ornamentarea amenajărilor interioare. Poate fi vopsit în orice nuanță printr-o vopsea pe bază de apă, fără solvenți și este realizată din materiale nepoluante și sigure pentru locuință. Oferă o tentă de el..
93,21Lei
Fără TVA:78,33Lei
Gama: ARSTYL Model: R8
Rozeta R8 este un profil decorativ renumit pe piață, fabricat din poliuretan, folosit pentru decorarea interiorului unei amenajări. Este montată de obicei în mijlocul camerei, aflându-se printre modelele preferate de arhitecți în creionarea stilului clasic și modern. Este potrivită pentru a reda uni..
393,60Lei
Fără TVA:330,76Lei
Afişare de la 1 la 12 din 35 (3 pagini)