Menu
Your Cart

Brauri

Brauri
NMC România are o colecție variată de brâuri de exterior, decorative, din polimer dur sau poliuretan. Stratul exterior de rășină aduce rezistență sporită la umezeală, vânt, raze UV, îngheț, șocuri și lovituri fiind concepute pentru condițiile meteorologice din România. Brâurile au un impact vizual puternic asupra exteriorului clădirilor și conferă un aspect elegant și plin de personalitate. Profilele pot fi vopsite în orice culoare în funcție de preferință folosind o vopsea acrilică de exterior și în prealabil un strat sau două de amorsă.
Gama: ADRo - Decor Model: REMA1
Profilul REMA1 din polistiren acoperit cu rășină este un produs rezistent la șocuri, îngheț și umezeală. Poate fi vopsit ușor în orice culoare în funcție de preferință folosind o vopsea acrilică de exterior pentru decorarea ferestrelor. Designul său unic conferă eleganță și reprezintă punctul de atr..
102,99Lei
Fără TVA:86,55Lei
Gama: ADRo - Decor Model: REMA16
Daca doresti o schimbare la fatada locuintei tale, dar nu doresti sa iasa mult in evidenta, REMA 16 poate fii solutia. Acesta are un design minimalist format cateva linii drepte. REMA 16 este realizat dintr-un polistiren acoperit cu material compozit. Ancadramentul este culoarea gri dar se poate vop..
107,00Lei
Fără TVA:89,92Lei
Gama: ADRo - Decor Model: REMA20
Iti doresti un stil simplu pentru fatada ta? Ancadramentul REMA 20 are un design minimalist , fiind drept fara alte elemente. Datorita formei sale simple acesta ofera fatadei un aer elegant si modern. REMA 20 este realizat dintr-un polistiren acoperit cu material compozit . Ancadramentul este culoar..
122,11Lei
Fără TVA:102,61Lei
Gama: ADRo - Decor Model: REMA21
Cu un design simplu dar elegant ,REMA 21 reuseste sa impresioneze pe oricine. Acest ancadreament realizat de NMC Romania este realizat dintr-un polistiren acoperit cu material compozit . Ancadramentul este culoarea gri dar se poate vopsi in culoarea de care dumneavoastra aveti nevoie. Se recomanda v..
94,30Lei
Fără TVA:79,24Lei
Gama: ADRo - Decor Model: REMA22
REMA22 este un ancadrament de dimensiuni medii, cu un design simplu ce infrumuseteaza fatada casei. Acesta este realizat dintr-un polistiren cu o densitate mare EPS120, acoperit cu un amestec de compusi pe baza de rasini sintetice, minerale cuartoase si calcaroase, aditivi si apa. Vopsirea trebuie r..
107,10Lei
Fără TVA:90,00Lei
Gama: ADRo - Decor Model: NA122
Brâul de exterior NA122 din polistiren expandat acoperit cu rășină este un produs rezistent la șocuri, îngheț și umezeală. Poate fi vopsit ușor în orice culoare în funcție de preferință folosind o vopsea acrilică de exterior pentru decorarea ferestrelor. Designul său unic conferă eleganță și reprezi..
89,35Lei
Fără TVA:75,08Lei
Afişare de la 1 la 6 din 6 (1 pagini)