Menu
Your Cart

Capace gard

Ai grijă de fiecare colț al grădinii și al gardului tău și optează pentru capace gard ce aduc un plus de stil și protecție. Fie că dorești o schimbare discretă sau un impact vizual puternic, cu ajutorul unor capace gard poți obține efectul dorit. Pe lângă acestea, oferim și coltare polistiren exterior de calitate superioară și servicii de proiectare și randare pentru a-ți aduce viziunea la viață. Investește în estetică și durabilitate, iar cu ajutorul elementelor de tipul unor terminații de gard, te bucuri de valorile enumerate mai sus. Te așteptăm să descoperi colecția noastră pentru o imagine de ansamblu completă!

Producator: ADRo®
Profilul ST105 este confecționat din polistiren expandat, acoperit cu un amestec de compuși pe bază de rășini sintetice. Capacul de gard este rezistent în timp la șocuri, îngheț și umezeală și se poate vopsi în orice culoare în funcție de preferință. Se recomandă vopselele acrill-siliconice cu care ..
161.69 lei / buc
Fără TVA:135.87 lei
Producator: ADRo®
Profilul ST107 este confecționat din polistiren expandat, acoperit cu un amestec de compuși pe bază de rășini sintetice. Capacul de gard este rezistent în timp la șocuri, îngheț și umezeală și se poate vopsi în orice culoare în funcție de preferință. Se recomandă vopselele acrill-siliconice cu care ..
162.09 lei / buc
Fără TVA:136.21 lei
Producator: ADRo®
Profilul ST103 este confecționat din polistiren expandat, acoperit cu un amestec de compuși pe bază de rășini sintetice. Capacul de gard este rezistent în timp la șocuri, îngheț și umezeală și se poate vopsi în orice culoare în funcție de preferință. Se recomandă vopselele acrill-siliconice cu care ..
72.95 lei / buc
Fără TVA:61.30 lei
Producator: ADRo®
Profilul ST104 este confecționat din polistiren expandat, acoperit cu un amestec de compuși pe bază de rășini sintetice. Capacul de gard este rezistent în timp la șocuri, îngheț și umezeală și se poate vopsi în orice culoare în funcție de preferință. Se recomandă vopselele acrill-siliconice cu care ..
184.10 lei / buc
Fără TVA:154.71 lei
Producator: ADRo®
Profilul ST101 este confecționat din polistiren expandat, acoperit cu un amestec de compuși pe bază de rășini sintetice. Capacul de gard este rezistent în timp la șocuri, îngheț și umezeală și se poate vopsi în orice culoare în funcție de preferință. Se recomandă vopselele acrill-siliconice cu care ..
62.86 lei / buc
Fără TVA:52.82 lei
Producator: ADRo®
Profilul ST102 este confecționat din polistiren expandat, acoperit cu un amestec de compuși pe bază de rășini sintetice. Capacul de gard este rezistent în timp la șocuri, îngheț și umezeală și se poate vopsi în orice culoare în funcție de preferință. Se recomandă vopselele acrill-siliconice cu care ..
70.11 lei / buc
Fără TVA:58.92 lei
Afişare de la 1 la 6 din 6 (1 pagini)