Menu
Your Cart

Noutati

Producator: WALLSTYL®
Plinta FD2S FLEX WALLSTYL® este fabricata din poliuretan flexibil si vine amorsata din fabrica pentru vopsire in culoarea dorita. Spatiul din spatele plintei permite mascarea cablurilor sau a finisajelor inestetice. Profilul FD2S FLEX WALLSTYL® poate fi folosit ca plinta pentru a asigura o tranz..
362.56 lei
Fără TVA:304.67 lei
Producator: WALLSTYL®
FL11 WALLSTYL® este din polimer dur si vine preamorsata din fabrica pentru a facilita vopsirea. Pe langa beneficiile sale estetice, FL11 ofera protectie impotriva socurilor si a deteriorarii peretilor. FL11 WALLSTYL® este un profil decorativ in stil minimalist ce poate fi folosit ca profil individ..
45.94 lei
Fără TVA:38.61 lei
Producator: WALLSTYL®
Datorita liniilor sale curate, aceast profil decorativ in stil minimalist simuleaza profilele decorative din tamplaria traditionala. Instalarea este foarte simpla fiind necesari doar adezivii specifici.Prin natura materialului din care este fabricat,profilul este usor, rezistent la impact, imper..
61.42 lei
Fără TVA:51.61 lei
Producator: ARSTYL®
Creat de designerul belgian Bertrand Lejoly, panoul 3D Canele este disponibil in doua variante de design. Cu un motiv curbat, aminteste de amenajarile interioare moderne si de arhitectura scandinava. Panourile de perete Canele L si Canele S pot fi utilizate impreuna imbinand cele doua elemente de g..
684.52 lei
Fără TVA:575.23 lei
PANOU 3D CANELE S PANOU 3D CANELE S
14 zile
Producator: ARSTYL®
Relieful geometric delicat al panoului de perete CANELÉ S tinde sa mărească spațiile interioare. Create de designerul Bertrand Lejoly și inspirate de interioarele moderniste și arhitectura scandinavă, panourile 3D CANELÉ S & L pot fi folosite împreună pentru a crea design-uri dinamice sau singur..
628.02 lei
Fără TVA:527.75 lei
Producator: WALLSTYL®
Plinta FD20S completează colecția noastră de plinte minimaliste. Cu dimensiunile sale generoase, poate schimba estetica unui perete cu o atingere discreta. Pe lângă crearea unei tranziții curate intre podea si perete, FD20S oferă protecție la impact. Realizată din polimer -dur, această plită este, d..
325.97 lei
Fără TVA:273.92 lei
PLINTA - FD7S PLINTA - FD7S
14 zile
Producator: WALLSTYL®
Plinta FD7S WALLSTYL® are un aspect atemporal, cu un design minimalist, liniar. Forma sa geometrică puternică și liniile curate conferă interioarelor un aspect deosebit de modern. Fabricata din polimer-dur, care este atât impermeabil, cât și rezistent la impact, FD7S WALLSTYL® este potrivit pentru o..
89.58 lei
Fără TVA:75.28 lei
Producator: WALLSTYL®
Indiferent dacă este folosit ca plită sau brau, acest profil versatil adaugă o notă atemporală și modernă oricărui interior. Profilul flexibil FT2 FLEX creează un finisaj curat pentru pereții curbați și stâlpii rotunzi.Materialul rezistent la impact al plintei protejează peretele creând în același t..
217.64 lei
Fără TVA:182.89 lei
Producator: WALLSTYL®
Cornisa de iluminat IL13 WALLSTYL® are un aspect atemporal, creionat cu o curbă elegantă pentru un finisaj impecabil. Folosit cu banda LED, oferă o sursă de lumină ambientala sofisticată, creând o atmosferă caldă și confortabilă. Fabricat din polimer-dur, IL13 WALLSTYL® a fost dezvoltat in tendinte ..
193.23 lei
Fără TVA:162.38 lei
CORNISA - IL18 CORNISA - IL18
14 zile
Producator: WALLSTYL®
Fabricat din polimer-dur, IL18 WALLSTYL® a fost dezvoltat intr-o maniera minimalista incadrandu-se astfel atat in colectia profilelor speciale pentru iluminare indirecta și cornise cat si in cea a profilelor folosite pentru mascarea sinelor de galerie /perdea. IL18 WALLSTYL® are un design atemporal,..
226.98 lei
Fără TVA:190.74 lei
Producator: WALLSTYL®
Profilul decorativ WD2 FLEX ARSTYL® oferă o multitudine de posibilități creative, avand rolul de plinta, brau sau profil pentru caroiaje decorative. Designul liniar al profilului flexibil prezintă o formă geometrică puternică și linii curate.Fabricat din poliuretan, WD2 FLEX ARSTYL® este versiunea f..
241.55 lei
Fără TVA:202.98 lei
Producator: ARSTYL®
Braul decorativ Z1360 ARSTYL® oferă o multitudine de posibilități creative, cum ar fi efectuarea de caroiaje decorative, definirea taliei peretilor, sau crearea de sectiuni distinctive de materiale sau culori. Designul sofisticat include o serie de curbe blânde fiind o versiune mai mica a braului Z1..
125.69 lei
Fără TVA:105.62 lei
Afişare de la 1 la 12 din 15 (2 pagini)