Menu
Your Cart

Materiale si accesorii pentru Nomawood

Descoperă materiale si accesorii pentru Nomawood, ideale pentru proiectul tău de amenajare, fie că este vorba despre curte sau grădină. Cu ajutorul unor materiale și accesorii pentru Nomawood, visul tău de a avea un spațiu exterior de invidiat este mai aproape decât crezi. De la durabilitate la estetică, gama de materiale si accesorii pentru Nomawood este concepută să îndeplinească cele mai înalte standarde. Și pentru că detaliile contează, pe NMC România găsești o varietate de produse complementare: lambriuri de plastic rezistente, ideale pentru un look modern al exteriorului, consultanță personalizată pentru alegerea celor mai bune soluții și panouri de gard ce completează orice design de exterior, integrându-se armonios în natură. Alege materiale si accesorii pentru Nomawood pentru a-ți transforma curtea sau grădina într-un sanctuar al confortului și stilului, în deplin acord cu natura. Echipa NMC România este aici pentru a-ți aduce viziunea la viață cu produse care se disting prin calitate și finețe.
Capac inchidere
14 zile
Producator: NOMAWOOD
Capacul de închidere este un element esențial în instalarea și fixarea lamelor sintetice Nomawood BL6 în combinație cu bara de fixare galvanizată, contribuind la protecția și finisarea conexiunilor acestora în proiectele dvs. de amenajare exterioară. Acest capac este conceput pentru a fi utilizat îm..
1,510.11 lei
Fără TVA:1,269.00 lei
Conector galvanizat
14 zile
Producator: NOMAWOOD
Bara de fixare galvanizată este un element esențial în instalarea și fixarea lamelor sintetice Nomawood BL6, contribuind la stabilizarea și securizarea acestora în cadrul proiectelor de amenajare exterioară. Această bară are un diametru de 14 milimetri și o grosime de 1.5 milimetri, oferindu-vă o re..
57.83 lei
Fără TVA:48.60 lei
Structura sintetica - DBJ1S
14 zile
Producator: NOMAWOOD
Substructura DBJ1 este esențială pentru asigurarea stabilității, durabilității și aspectului estetic al proiectelor dvs. de amenajare exterioară cu lamelele sintetice Nomawood. Ea oferă o bază solidă pentru lamele și contribuie la prelungirea duratei lor de viață. Cu această substructură, puteți cre..
179.93 lei
Fără TVA:151.20 lei
Afişare de la 1 la 3 din 3 (1 pagini)