Să obții sufrageria mult dorită nu este chiar un rezultat imposibil.

Chiar dacă întregul proces de amenajare implică timp, efort și investiții financiare, un plan de punere în practică a tuturor elementelor te va ajuta să îți organizați mai bine activitatea. Înainte de a începe, asigură-te că ai o evaluare obiectivă și succintă a casei, cunoscând în detaliu fiecare oportunitate sau obstacol care ți-ar putea îngreuna munca.

În funcție de dimensiuni, poți alege profilele decorative și accesoriile de înfrumusețare a designului interior:

1.  Nu uita că livingul este destinat timpului plăcut petrecut cu familie sau prietenii, așa că trebuie să ai în vedere calitatea confortului. În acest sens, poți folosi plinte cu LED, ideale pentru seri de cinema. Forma simplă și culoarea mată te vor ajuta să concepi un stil cât mai practic, fiind nu doar un aport de eleganță, dar și un element de rezistență la șocuri și umezeală. O altă variantă sunt bârnele decorative-imitație lemn care pot fi integrate în conceperea stilului rustic ori tradițional. Ideea de apropierea față de natură și origini este tot mai frecventă în alegerile designerilor, apelând la tehnici care să inspire. 

2, Caută profile decorative care să transmită unicitate și creativitate. Știm că una dintre aspirațiile majorității este să fii chic și în trend, însă mai important decât atât este să-ți aduci contribuția propriei tale viziuni, conform dorințelor și așteptărilor tale. În cazul acesta, poți decora pereții cu panourile decorative 3D sau cu brâuri . Fie că optezi pentru detalii florale sau ești adeptul stilului simplu, gama noastră îți pune la dispoziție mai multe variante.
3.Pentru cei care își doresc eleganță prin calitate premium, rozele decorative pentru corpuri de iluminat, montate în mijlocul camerei dau dovadă de calitate premium și farmec. În funcție de estetica ta, poți opta pentru rozete cu influențe romantice sau italiene. O alternativă inedită este amplasarea rozetelor pe perete, ca element decorativ. 


  4.În tot procesul de amenajare, nu trebuie neglijate nici grija față de mediul înconjurător și sustenabilitatea vieții. 100% reciclabile și perfecte pentru a ascunde eventualele crăpături sau imperfecțiuni, la îmbinarea între tavan și perete, sunt cornișele decorative. Totodată, acestea susțin simetria și armonia vizuală.

 


Producem și livrăm profile de tip custom! Pentru mai multe detalii, poți accesa site-ul www.nmcromania.ro sau poți apela la nr.de telefon 0720 533 660.