Menu
Your Cart

Termosisteme

Termosisteme
Profilele de exterior realizate din polistiren expandat oferă un aspect estetic clădirii, iar aplicarea acestora necesită doar o simplă chituire și vopsire creând un efect vizual deosebit. Acestea transformă fațadele neutre în zone cu stil și personalitate făcându-le elegante și originale. De asemenea, profilele decorative de exterior creează un aspect estetic clădirii după instalarea acestora și oferă numeroase posibilități creative care vor genera efecte vizuale deosebite. Termosistemele decorative sunt rezistente la umezeală, vânt, raze UV, îngheț, șocuri și lovituri, iar plăcile acestora sunt adaptate la condițiile meteorologice din România. Termosistemele decorative pot fi livrate din depozitul nostru în toată țara.
TERMOSISTEM DECORATIV FUGA PANEL 1  500x40x2000 TERMOSISTEM DECORATIV FUGA PANEL 1  500x40x2000
Nou Cel mai vandut
Gama: ADRo - Decor Model: Fuga panel 1- 4 cm
Termosistemul decorativ FUGA PANEL 1 din polistiren acoperit cu rășini este un produs care se potrivește oricărui tip de fațadă. Profilul decorativ este estetic și foarte ușor de instalat, oferă numeroase posibilități ceative care generează efecte vizuale deosebite. Termosistemul are stabilitate di..
177,00Lei
Fără TVA:148,74Lei
Gama: ADRo - Decor Model: Sidding Panel 1 - 4cm
Termosistemul decorativ SIDDING PANEL 1 din polistiren acoperit cu rășini este un produs care se potrivește oricărui tip de fațadă. Profilul decorativ este estetic și foarte ușor de instalat, oferă numeroase posibilități ceative care generează efecte vizuale deosebite. Termosistemul are stabilitate ..
180,01Lei
Fără TVA:151,27Lei
Gama: ADRo - Decor Model: NP13
Termosistemul decorativ NP13 din polistiren acoperit cu rășini este un produs care se potrivește oricărui tip de fațadă. Profilul decorativ este estetic și foarte ușor de instalat, oferă numeroase posibilități ceative care generează efecte vizuale deosebite. Termosistemul are stabilitate dimensional..
182,52Lei
Fără TVA:153,38Lei
TERMOSISTEM DECORATIV FUGA PANEL 2 500x40x2000 TERMOSISTEM DECORATIV FUGA PANEL 2 500x40x2000
Nou Cel mai vandut
Gama: ADRo - Decor Model: Fuga panel 2 - 4cm
Termosistemul decorativ FUGA PANEL 2 din polistiren acoperit cu rășini este un produs care se potrivește oricărui tip de fațadă. Profilul decorativ este estetic și foarte ușor de instalat, oferă numeroase posibilități ceative care generează efecte vizuale deosebite. Termosistemul are stabilitate dim..
180,88Lei
Fără TVA:152,00Lei
Gama: ADRo - Decor Model: Sidding Panel 3 - 4cm
Termosistemul decorativ SIDDING PANEL 3 din polistiren acoperit cu rășini este un produs care se potrivește oricărui tip de fațadă. Profilul decorativ este estetic și foarte ușor de instalat, oferă numeroase posibilități ceative care generează efecte vizuale deosebite. Termosistemul are stabilitate ..
180,01Lei
Fără TVA:151,27Lei
Gama: ADRo - Decor Model: NP20
Termosistemul decorativ NP20 din polistiren acoperit cu rășini este un produs care se potrivește oricărui tip de fațadă. Profilul decorativ este estetic și foarte ușor de instalat, oferă numeroase posibilități ceative care generează efecte vizuale deosebite. Termosistemul are stabilitate dimensional..
243,88Lei
Fără TVA:204,94Lei
Gama: ADRo - Decor Model: FUGA10- 10cm
Termosistemul decorativ FUGA10 din polistiren acoperit cu rășini este un produs care se potrivește oricărui tip de fațadă. Profilul decorativ este estetic și foarte ușor de instalat, oferă numeroase posibilități ceative care generează efecte vizuale deosebite. Termosistemul are stabilitate dimension..
209,77Lei
Fără TVA:176,28Lei
Gama: ADRo - Decor Model: Fuga5 - 5cm
Termosistemul decorativ FUGA5  din polistiren acoperit cu rășini este un produs care se potrivește oricărui tip de fațadă. Profilul decorativ este estetic și foarte ușor de instalat, oferă numeroase posibilități ceative care generează efecte vizuale deosebite. Termosistemul are stabilitate d..
180,88Lei
Fără TVA:152,00Lei
Gama: ADRo - Decor Model: NP27
Termosistemul decorativ NP27 din polistiren acoperit cu rășini este un produs care se potrivește oricărui tip de fațadă. Profilul decorativ este estetic și foarte ușor de instalat, oferă numeroase posibilități ceative care generează efecte vizuale deosebite. Termosistemul are stabilitate dimensional..
260,53Lei
Fără TVA:218,93Lei
Gama: ADRo - Decor Model: NP37
Termosistemul decorativ NP37 din polistiren acoperit cu rășini este un produs care se potrivește oricărui tip de fațadă. Profilul decorativ este estetic și foarte ușor de instalat, oferă numeroase posibilități ceative care generează efecte vizuale deosebite. Termosistemul are stabilitate dimensional..
255,28Lei
Fără TVA:214,52Lei
Gama: ADRo - Decor Model: NP4
Termosistemul decorativ NP4 din polistiren acoperit cu rășini este un produs care se potrivește oricărui tip de fațadă. Profilul decorativ este estetic și foarte ușor de instalat, oferă numeroase posibilități ceative care generează efecte vizuale deosebite. Termosistemul are stabilitate dimensională..
217,06Lei
Fără TVA:182,40Lei
Gama: ADRo - Decor Model: NP6
Termosistemul decorativ NP6 din polistiren acoperit cu rășini este un produs care se potrivește oricărui tip de fațadă. Profilul decorativ este estetic și foarte ușor de instalat, oferă numeroase posibilități ceative care generează efecte vizuale deosebite. Termosistemul are stabilitate dimensională..
362,25Lei
Fără TVA:304,41Lei
Afişare de la 1 la 12 din 13 (2 pagini)