Menu
Your Cart

Panouri 3D

Panouri 3D
Panourile decorative 3D fabricate din poliuretan sunt ideale pentru amenajarea pereților de accent din birouri, restaurante și magazine. Ele transformă spațiile neutre în zone moderne, cu stil și personalitate. Acestea au diferite dimensiuni ce oferă posibilitatea de a le combina pentru rezultate cu adevărat spectaculoase. Panourile decorative sunt ușor de montat și de întreținut, fiind rezistente și durabile. Pot fi vopsite în culoarea peretelui sau în orice altă nuanță după pregătirea suprafețelor prin șlefuirea chitului și îmbinărilor. Colecția noastră cuprinde o selecție completă, de calitate pe care le livrăm în toată România.
Gama: ARSTYL Model: ICON
Panoul 3D ICON confecționat din poliuretan, este un profil decorativ de culoare alb mat, care are rolul de a decora interiorul încăperii. Vopsirea recomandată este cea prin vopsea acrilică pentru a reda unicitate și un aspect plăcut locuinței. Este un produs inovator, specific stilului modern-elega..
683,80Lei
Fără TVA:574,62Lei
Gama: ARSTYL Model: FLOWER
Panoul 3D FLOWER este un produs premium NMC, conceput din poliuretan, potrivit pentru decorarea pereților interiori și a tavanelor. Este un profil decorativ inovator, proiectat într-o manieră modernă, special pentru a conferi distincție și grație încăperii. Designul său se încadrează cadrul amenajăr..
448,78Lei
Fără TVA:377,13Lei
Gama: ARSTYL Model: LIQUID
Panoul 3D LIQUID este un produs premium NMC, conceput din poliuretan, potrivit pentru decorarea pereților interiori și a tavanelor. Este un profil decorativ inovator, proiectat într-o manieră modernă, special pentru a conferi distincție și grație încăperii. Designul său se încadrează cadrul amenajăr..
440,74Lei
Fără TVA:370,37Lei
Gama: ARSTYL Model: N1
Nișa din poliuretan Arstyl este un element decorativ care confera un aer rafinat și expresiv incaperii. In Nisa N1 Arstyl poti expune Amintiri, flori, ceasuri și alte obiecte de décor.  Acestea sunt preamorsate din fabrica si se pot vopsi in orice culoare folosind o vopsea acrilica.  Nișel..
191,78Lei 958,90Lei
Fără TVA:161,16Lei
Gama: ARSTYL Model: WING
Panoul 3D WING este un produs premium NMC, conceput din poliuretan, potrivit pentru decorarea pereților interiori și a tavanelor. Este un profil decorativ inovator, proiectat într-o manieră modernă, special pentru a conferi distincție și grație încăperii. Designul său se încadrează cadrul amenajăril..
99,09Lei
Fără TVA:83,27Lei
Gama: ARSTYL Model: BUMP
Panoul 3D BUMP este un produs premium NMC, conceput din poliuretan, potrivit pentru decorarea pereților interiori și a tavanelor. Este un profil decorativ inovator, proiectat într-o manieră modernă, special pentru a conferi distincție și grație încăperii. Designul său se încadrează cadrul amenajăril..
429,84Lei
Fără TVA:361,21Lei
Gama: ARSTYL Model: CORAL
Panoul 3D CORAL confecționat din poliuretan, este un profil decorativ de culoare alb mat, care are rolul de a decora interiorul încăperii. Vopsirea recomandată este cea prin vopsea acrilică pentru a reda unicitate și un aspect plăcut locuinței. Este un produs inovator, specific stilului modern-eleg..
145,07Lei
Fără TVA:121,91Lei
Gama: ARSTYL Model: CUBE
Panoul 3D CUBE este un produs premium NMC, conceput din poliuretan, potrivit pentru decorarea pereților interiori și a tavanelor. Este un profil decorativ inovator, proiectat într-o manieră modernă, special pentru a conferi distincție și grație încăperii. Designul său se încadrează cadrul amenajăril..
420,27Lei
Fără TVA:353,17Lei
Gama: ARSTYL Model: DOMINO
Panoul 3D DOMINO confecționat din poliuretan, este un profil decorativ de culoare alb mat, care are rolul de a decora interiorul încăperii. Vopsirea recomandată este cea prin vopsea acrilică pentru a reda unicitate și un aspect plăcut locuinței. Este un produs inovator, specific stilului modern-ele..
630,18Lei
Fără TVA:529,56Lei
Gama: ARSTYL Model: RAY
Panoul 3D RAY confecționat din poliuretan, este un profil decorativ de culoare alb mat, care are rolul de a decora interiorul încăperii. Vopsirea recomandată este cea prin vopsea acrilică pentru a reda unicitate și un aspect plăcut locuinței. Este un produs inovator, specific stilului modern-elegan..
148,30Lei
Fără TVA:124,62Lei
Gama: ARSTYL Model: WAVE
Panoul 3D WAVE confecționat din poliuretan, este un profil decorativ de culoare alb mat, care are rolul de a decora interiorul încăperii. Vopsirea recomandată este cea prin vopsea acrilică pentru a reda unicitate și un aspect plăcut locuinței. Este un produs inovator, specific stilului modern-elega..
289,72Lei 413,88Lei
Fără TVA:243,46Lei
PANOU DECORATIV 3D INTERIOR POLIURETAN PUZZLE 3D 380x31x380 PANOU DECORATIV 3D INTERIOR POLIURETAN PUZZLE 3D 380x31x380
Cel mai vandut
Gama: ARSTYL Model: PUZZLE.
Panoul PUZZLE 3D este un produs premium NMC, conceput din poliuretan, potrivit pentru decorarea pereților interiori și a tavanelor. Este un profil decorativ inovator, proiectat într-o manieră modernă, special pentru a conferi distincție și grație încăperii. Designul său se încadrează cadrul amenajăr..
180,24Lei
Fără TVA:151,46Lei
Afişare de la 1 la 12 din 13 (2 pagini)