Menu
Your Cart

Terminatii de gard

Terminatii de gard
Capacele fabricate din polistiren expandat de înaltă densitate acoperit cu material dur oferă o eleganță deosebită și sunt perfecte ca ornament pentru stâlpi și pentru acoperirea gardului dintre aceștia. Acestea au design modern și protejează gardul fiind rezistente la intemperii și la ciclurile de îngheț-dezgheț, iar formele se pot adapta oricărei dimensiuni de gard. Profilele decorative sunt rezistente și durabile fiind ușor de montat și de întreținut. Vopsirea acestora se face după pregătirea suprafețelor prin șlefuirea chitului și îmbinărilor. Livrarea produselor este disponibilă în toată România.
Gama: ADRo - Decor Model: ST104
Profilul ST104 este confecționat din polistiren expandat, acoperit cu un amestec de compuși pe bază de rășini sintetice. Capacul de gard este rezistent în timp la șocuri, îngheț și umezeală și se poate vopsi în orice culoare în funcție de preferință. Se recomandă vopselele acrill-siliconice cu care ..
184,10Lei
Fără TVA:154,71Lei
Gama: ADRo - Decor Model: ST105
Profilul ST105 este confecționat din polistiren expandat, acoperit cu un amestec de compuși pe bază de rășini sintetice. Capacul de gard este rezistent în timp la șocuri, îngheț și umezeală și se poate vopsi în orice culoare în funcție de preferință. Se recomandă vopselele acrill-siliconice cu care ..
161,69Lei
Fără TVA:135,87Lei
Gama: ADRo - Decor Model: ST107
Profilul ST107 este confecționat din polistiren expandat, acoperit cu un amestec de compuși pe bază de rășini sintetice. Capacul de gard este rezistent în timp la șocuri, îngheț și umezeală și se poate vopsi în orice culoare în funcție de preferință. Se recomandă vopselele acrill-siliconice cu care ..
162,09Lei
Fără TVA:136,21Lei
Gama: ADRo - Decor Model: ST101
Profilul ST101 este confecționat din polistiren expandat, acoperit cu un amestec de compuși pe bază de rășini sintetice. Capacul de gard este rezistent în timp la șocuri, îngheț și umezeală și se poate vopsi în orice culoare în funcție de preferință. Se recomandă vopselele acrill-siliconice cu care ..
62,86Lei
Fără TVA:52,82Lei
Gama: ADRo - Decor Model: ST102
Profilul ST102 este confecționat din polistiren expandat, acoperit cu un amestec de compuși pe bază de rășini sintetice. Capacul de gard este rezistent în timp la șocuri, îngheț și umezeală și se poate vopsi în orice culoare în funcție de preferință. Se recomandă vopselele acrill-siliconice cu care ..
70,11Lei
Fără TVA:58,92Lei
Gama: ADRo - Decor Model: ST103
Profilul ST103 este confecționat din polistiren expandat, acoperit cu un amestec de compuși pe bază de rășini sintetice. Capacul de gard este rezistent în timp la șocuri, îngheț și umezeală și se poate vopsi în orice culoare în funcție de preferință. Se recomandă vopselele acrill-siliconice cu care ..
72,95Lei
Fără TVA:61,30Lei
Afişare de la 1 la 6 din 6 (1 pagini)