Menu
Your Cart

Protectie si ambalare

Protectie si ambalare

De ce să alegi protecțiile și ambalajele noastre?

NOMAPACK® oferă o gamă largă de produse standard pentru protecție și ambalare, împreună cu multe forme speciale. Ambalajul NOMAPACK® este indestructibil și oferă protecție fiabilă pentru produsul dvs. împotriva umezelii, a fluctuațiilor de temperatură și a factorilor mecanici, șocurilor.

Soluțiile de ambalare NOMAPACK® se potrivesc oricărei forme de produs, fără a fi nevoie de mijloace de fixare și sunt ușoare ca o pană, ceea ce înseamnă că economisesc atât spațiul, cât și costurile de transport. NOMAPACK® este fabricat din materiale ecologice, respinge murdăria și este lavabil, făcându-l foarte igienic. NOMAPACK® este, de asemenea, reciclabil, ceea ce înseamnă că aduce o contribuție valoroasă în ceea ce privește protecția mediului și sustenabilitatea.

Poți găsi toate izolațiile de parchet disponibile în depozitul NMC România.

...

Unde se utilizează?
Gama NOMAPACK® U conține profile de protecție eficiente pentru margini și muchii curbe de toate tipurile. Datorită diferitelor dimensiuni și grosimi și datorită posibilității de a dezvolta profile personalizate, cu gama NOMAPACK® U veți găsi întotdeauna o protecție adecvată pentru produsul dvs. Iată avantajele principale ce o recomandă:
  • ⚬ Protecție la margini de la 2 la 160 mm,
  • ⚬ Versiune multishape, ușor de montat pentru margini neregulate,
  • ⚬ Design brevetat.


Caracteristicile produsului
  • ⚬ Polietilenă de joasă densitate PE-LD,
  • ⚬ Absorbția apei <1 - vol.% după 40 zile,
  • ⚬ Reciclabil.


Cum se livrează?
Protecțiile și ambalajele noastre sunt printre cele mai căutate produse folosite la ambalare. De aceea avem un sortiment variat de protecții fabricate în Europa și livrăm din depozitul nostru în toată România. Alege protecțiile de care ai nevoie din modelele disponibile, de la NMC Romania.
Model: NOMAPLAN7
↳ DimensiuniDimensiunile pentru Izolația NOMA PLAN 7MM este de 7x800(mm) grosime material, lungime.↳ MaterialNOMA PLAN 7MM este o excelentă izolație realizată din polistiren extrudat, este utilizată împotriva frigului și a căldurii, reducând costurile de încălzire ale locuinței. Prin utiliza..
131,51Lei
Fără TVA:110,51Lei
Gama: NOMA Model: NOMAREFLEX10
↳ DimensiuniDimensiunile pentru Izolația NOMA REFLEX 10MM este de 10x600x800(mm) grosime material, lungime.↳ MaterialNOMA REFLEX 10MM este o excelentă izolație realizată din polistiren extrudat, dublat cu o folie de aluminiu fata-verso. Se utilizează pentru izolarea pereților despărțitori, fi..
107,60Lei
Fără TVA:90,42Lei
Model: NOMA REFLEX
Caracteristicile produsului :- ajuta la incalzirea mai rapida a camerei- reduce costurile de încălzire si pierderile de energie- imbunatateste climatul- Grosime : 3 mm- Densitate minima: 17 kg / m3- reflecție de căldură: > 95% - Raport de încercare P15-071 / 2012 testat de InstitutulFraunhofer pentr..
59,50Lei
Fără TVA:50,00Lei
Model: NOMATHERM5
- Ajuta la incalzirea mai rapida a camerei- reduce costurile de încălzire- imbunatateste climatul- Crește temperatura suprafeței peretelui- Creează un substart ideal pentru tapet- Acoperă neregulile de pe pereti- Material: Compozit din EPS și carton- rezistenta la compresiune de 10%: 0,07 _ 0,12 MPa..
167,37Lei
Fără TVA:140,65Lei
Afişare de la 1 la 4 din 4 (1 pagini)