nmcromania.ro

Menu
Your Cart
mostre-tapet
mostre-tapet
tapet
interior

Produsele lunii

Explorati gama noastra de plinte pentru a descoperi îmbinarea dintre functionalitate si estetica.
rasina
rasina

Componentă lichidă pentru acoperirea profilelor

Pentru un finisaj profesionist al profilelor, componenta lichidă pentru prepararea compozitului de acoperire este esențială. *COMANDA MINIMA DE 170 KG
Livrare gratuita pentru comenzi peste 1200 lei

Promoții

Vă invităm să explorați secțiunea "Promoții" pentru a descoperi prețuri speciale pentru casa dumneavoastră.

Mereu aici pentru tine!

Punem întotdeauna pe primul loc viziunea ta și îți respectăm ideile creative. Dar suntem aici pentru tine și în momentele în care te simți în pană de idei. Suntem sursa ta de inspiratie.

Despre noi

NMC România – un succes definit!


NMC România vă oferă soluții viabile și de calitate pentru amenajările exterioare și interioare. Producem în România profiluri pentru exterior din polistiren extrudat și expandat de înaltă densitate, acoperit cu un amestec de compuși pe bază de rășini sintetice, minerale cuarțoase și calcaroase, aditivi și apă. Credem că este foarte important ca un produs să îmbine tehnologia – care este într-o continuă schimbare – cu frumosul aducător de eleganță.

Calitatea produselor pe care le găsiți la NMC România este dată de rezistența acestora în timp și de standardele înalte la care sunt produse. Grupul NMC are o tradiție îndelungată a provocărilor îndrăznețe, tradiție pe care NMC România o respectă și urmează pas cu pas. Fiecare client este important pentru noi. Vă încurajăm să fiți proprii creatori de frumos. Noi vă oferim produsele de care aveți nevoie și servicii de consiliere profesională în alegerea acestora. Vă punem la dispoziție soluții de arhitectură și design pentru orice fel de amenajare.