Menu
Your Cart

Cornisa tavan

Atunci când dorești să îmbunătățești aspectul unei încăperi, cornisa tavan este detaliul ce transformă complet atmosfera. Cu o cornisa tavan potrivită, spațiul tău capătă o notă de eleganță și rafinament. Oricare ar fi stilul tău, avem gama potrivită de cornise tavan care să se potrivească perfect. Și nu uita, pe lângă cornisa tavan, te așteptăm să descoperi și colecțiile noastre variate de tapet, ce pot completa superb designul, sau profile flexibile, care oferă soluții versatile pentru orice nevoie. Fiecare colț al casei tale merită atenție. Frumusețea este în detalii. Transformă-ți casa într-un sanctuar al stilului!

Producator: NOMASTYL®
Confecționată din polistiren de înaltă densitate, cornișa decorativă M1 devine ”piesa de rezistență” în majoritatea caselor și spațiilor comerciale. Forma sa cubică este îndrăzneață și minimalistă reprezentând un design geometric și liniar. Poate fi montată în două poziții diferite, în funcție de ef..
74.59 lei
Fără TVA:62.68 lei
Producator: WALLSTYL®
Cornișa WT4 din polimer dur este un profil decorativ, de culoare alb mat. Se face remarcat prin aspectul său armonios și prin mascarea imperfecțiunilor de finisare. Are o rezistență mare la șocuri și umezeală. Pentru vopsirea profilului decorativ se recomandă o vopsea acrilică...
262.67 lei
Fără TVA:220.73 lei
Producator: WALLSTYL®
Cornișa WT7 din polimer dur este un produs premium NMC, rezistent la șocuri și umezeală. Se potrivește în cadrul unor amenajări de tip clasic, prin designul sau unic, prin culoarea de alb mat, fiind perfect pentru a ascunde imperfecțiunile de finisare. Poate fi vopsit în orice culoare, prin folosire..
27.19 lei
Fără TVA:22.85 lei
Producator: WALLSTYL®
Cornișa WT5 din polimer dur este un produs premium NMC, rezistent la șocuri și umezeala. Se potrivește în cadrul unor amenajări de tip clasic, prin designul sau unic, prin culoarea de alb mat, fiind perfect pentru a ascunde imperfecțiunile de finisare. Poate fi vopsit în orice culoare, prin folosir..
77.87 lei
Fără TVA:65.43 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișă decorativă A1, confecționată din polistiren extrudat este un profil decorativ de culoare alb mat, este pus în valoare prin designul său simetric. Se potrivește în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Prin designul său unic, este perfect pentru a ascunde imperfecț..
54.38 lei
Fără TVA:45.70 lei
Producator: WALLSTYL®
Cornișa WT8 din polimer dur este un produs premium NMC, rezistent la șocuri și umezeală. Se potrivește în cadrul unor amenajări de tip clasic, prin designul sau unic, prin culoarea de alb mat, fiind perfect pentru a ascunde imperfecțiunile de finisare. Poate fi vopsit în orice culoare, prin folosire..
36.11 lei
Fără TVA:30.35 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișa decorativă GP realizată din polistiren extrudat, are o rezistență mare la șocuri și umezeală. Prin aspectul său devine punctul de atracție în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Pe lângă rolul decorativ, acest profil îndeplinește și un rol funcțional, pentru mas..
73.19 lei
Fără TVA:61.51 lei
Producator: WALLSTYL®
Cornișa WT6 din polimer dur este un profil decorativ, de culoare alb mat. Se face remarcat prin aspectul său armonios și prin mascarea imperfecțiunilor de finisare. Are o rezistență mare la șocuri și umezeală. Pentru vopsirea profilului decorativ se recomanda o vopsea acrilică...
62.39 lei
Fără TVA:52.43 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișa decorativă GO realizată din polistiren extrudat, are o rezistenta mare la șocuri și umezeală. Prin aspectul său devine punctul de atracție în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Pe langa rolul decorativ, acest profil îndeplinește și un rol funcțional, pentru mas..
57.72 lei
Fără TVA:48.50 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișa decorativă AT, realizată din polistiren extrudat, are o rezistenta mare la șocuri și umezeală. Prin aspectul său devine punctul de atracție în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Pe lângă rolul decorativ, acest profil îndeplinește și un rol funcțional, pentru ma..
69.43 lei
Fără TVA:58.34 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișa Nomastyl GR, realizată din polistiren, are o rezistență mare la șocuri și umezeală. Prin aspectul său devine punctul de atracție în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Pe lângă rolul decorativ, acest profil îndeplinește și un rol funcțional, pentru mascarea impe..
54.38 lei
Fără TVA:45.70 lei
Producator: NOMASTYL®
Cornișa decorativă SL, confecționată din polistiren extrudat este un profil decorativ de culoare alb mat, este pus în valoare prin designul său simetric. Se potrivește în cadrul unor amenajări de tip clasic, romantic sau baroc venețian. Prin designul său unic, este perfect pentru a ascunde imperfecț..
72.71 lei
Fără TVA:61.10 lei
Afişare de la 1 la 12 din 113 (10 pagini)