Una dintre principalele valorii ale societății de astăzi este adaptabilitatea. Noi, cei de la NMC România ne informăm adesea cu privire la tendințele sezonului.

Arcadele și formele rotunjite

În anul 2023, arcadele și formele rotunjite reprezintă un real succes în amenajările interioare. Pe lângă aspectul elegant, acestea oferă un caracter mult mai practic și eficient, o trăsătură foarte importantă pentru cei care preferă stilul minimalist. Cea mai potrivită cameră pentru construcția arcadelor este sufrageria, deoarece acestea măresc vizual încăperea și creează o perspectivă mult mai amplă.Stilul organic

De asemenea, printre preferințele publicului larg se remarcă și materialele organice precum: argila, ceramica, lemnul și sticla. Utilitatea lor constă în instaurarea unui sentiment confortabil, unde pacea și liniștea domină iar detașarea devine un scop împlinit. Armonia dintre om și natură este pusă în evidență în rol de recreere și conștientizare a puterii interioare. Un alt aspect de menționat este faptul că stilul organic încurajează sustenabilitatea prin resursele regenerabile și adesea, se inspiră din natură. Monocromia

Ideală pentru spațiile mici, monocromia este o tehnică de design interior care, în mod sigur, va da o impresie de rafinament prin simplitate și discreție. Pentru a da un aspect unic, puteți folosi panouri decorative 3D sau brâuri, care, alăturate, pot crea forme abstracte.Totodată, un tablou de artă sau chiar personalizat, ori un fotoliu comod uniformizează decorul într-un mod special.


Indiferent de preferințele tale, NMC România te va ajuta să-ți amenajezi o casă ca-n filme. Ai parte de consiliere gratuită la nr. de telefon 0720 533 660.