Menu
Your Cart

Comfy

Comfy

Oferim clienților noștri diverse forme din spumă pentru distracție, sport și agrement. Gama noastră diversificată de produse COMFY® se întinde de la jucării pentru copii de interior, de exterior, articole de înot până la produse pentru gimnastică, yoga și fitness, precum și perne de scaune pentru evenimente sportive. Sau pur și simplu produse utile pentru grădina de acasă sau pentru mașină.

Produsele COMFY® sunt confortabile, rezistente la murdărie și oferă protecție fiabilă împotriva umezelii și a frigului.

Fabricarea produselor COMFY® este garantată netoxică. Acestea respectă toate normele și standardele europene de siguranță și sunt testate în mod regulat de către institutele de testare acreditate.

Poți găsi toate produsele pentru plajă și relaxare disponibile în depozitul NMC România.

Unde se utilizează?
COMFY® NOODLE este partenerul ideal pe plajă, la lac sau în piscină. Datorită flexibilității și robusteții, COMFY® NOODLE sunt potrivite în special exercițiilor de reabilitare sau aerobic în apă și combină distracția și siguranța pentru copii. Cu COMFY® CONNECTOR poate fi conectată gama COMFY® NOODLE pentru a construi propriile forme fanteziste. Dezvoltarea cognitivă a copilului va fi astfel promovată prin joc.

Plăcile COMFY® sunt folosite pentru lecții de înot. Aceste panouri oferă mai mult decât distracție; ajută la întărirea mușchilor și la îmbunătățirea tehnicilor de înot.

COMFY® PONY este favoritul absolut al copiilor. Folosit de adulți oferă o protecție deosebit de bună oferind posibilități optime de antrenament în tratamente de reabilitare sau gimnastică în apă.

Cum se livrează?
Produsele noastre din spumă pentru plajă și fitness sunt printre cele mai căutate produse folosite la ambalare. De aceea avem un sortiment variat de forme în colecția fabricată în Europa și livrăm din depozitul nostru în toată România. Alege produsele de care ai nevoie din modelele disponibile, de la NMC Romania.
BAGHETA INOT COMFY NOODLE BAGHETA INOT COMFY NOODLE
Cel mai vandut
Model: COMFY NOOD6
↳ DimensiuniDimensiunile pentru BAGHETA INOT COMFY NOODLE sunt de 670x1600 (mm) diametru, lungime. ↳ DescriereBAGHETA INOT COMFY NOODLE este un accesoriu confortabil, utilizat ca și obiect pentru exercițiile de înot, dar și pentru sporturile în apă. Un alt rol al baghetei COMFY NO..
20,63Lei
Fără TVA:17,34Lei
Model: COMFY NOOD4
↳ DimensiuniDimensiunile Baghetei Inot COMFY NOODLE FLUO sunt de 670x1450 (mm) diametru, lungime.↳ DescriereBAGHETA INOT COMFY NOODLE FLUO este un accesoriu confortabil, utilizat ca și obiect pentru exercițiile de înot, dar și pentru sporturile în apă. Un alt rol al Baghetei NOODLE FLUO este ..
26,45Lei
Fără TVA:22,23Lei
Model: 3002720
↳ DescrierePLACA INOT COMFY JUNIOR este un accesoriu de calitate ce se utilizează pentru exercițiile de înot, dar și pentru sporturile în apă sau terapie acvatică. Cu aspect ergonomic, placa permite poziții multiple ale mâinilor, oferind asistență pentru echilibru și coordonare în apă.↳ De..
86,72Lei
Fără TVA:72,87Lei
Model: COMFY AQUA
↳ DescrierePLUTA INOT COMFY PRO AQUAJOGGING BELT este un accesoriu de calitate ce se utilizează pentru exercițiile de înot, dar și pentru sporturile în apă sau terapie acvatică. Acest produs este perfect pentru antrenamentele de înot, oferind asistență pentru echilibru și coordonare în apă, fiind..
145,58Lei
Fără TVA:122,34Lei
PLUTA INOT COMFY KICK
Cel mai vandut
Model: COMFY KICK
↳ DescrierePLUTA INOT COMFY KICK este un accesoriu de calitate ce se utilizează pentru exercițiile de înot, dar și pentru sporturile în apă sau terapie acvatică. Acest produs este perfect pentru antrenamentele de înot, oferind asistență pentru echilibru și coordonare în apă.↳ Detalii tehnice..
34,75Lei
Fără TVA:29,20Lei
Model: COMFY TWIN
↳ DimensiuniDimensiunile PLUTA INOT COMFY TWIN sunt de 90x42x3 (cm) lungime, lățime, grosime.↳ DescrierePLUTA INOT COMFY TWIN este un accesoriu de calitate ce se utilizează de către adulți pentru exercițiile de înot, dar și pentru persoanele care sunt începătoare la antrenamentele de înot s..
111,09Lei
Fără TVA:93,35Lei
Model: COMFY PONYW
↳ DimensiuniDimensiunile Baghetei Inot COMFY PONY WHISTLE sunt de 67x145 (mm) diametru, lungime.↳ DescriereBAGHETA INOT COMFY PONY WHISTLE este un accesoriu confortabil, utilizat ca și obiect pentru exercițiile de înot, dar și pentru sporturile în apă. BAGHETA INOT COMFY PONY WHISTLE este mod..
62,12Lei
Fără TVA:52,20Lei
CONECTOR SPUMA 2 GAURI COMFY
Cel mai vandut
Model: COMFY CON2
↳ DescriereBagheta COMFY CONECTOR cu 2 GĂURI este un accesoriu ce conectează două baghete COMFY și poate fi utilizat ca și obiect pentru exercițiile de înot, dar și pentru sporturile în apă.↳ Detalii tehniceBagheta COMFY CONECTOR cu 2 GĂURI are culoarea galben și este special conce..
8,43Lei
Fără TVA:7,08Lei
Model: COMFY CON4
↳ DescriereBagheta COMFY CONECTOR cu 4 GĂURI este un accesoriu ce conectează mai multe baghete COMFY și poate fi utilizat ca și obiect pentru exercițiile de înot, dar și pentru sporturile în apă sau suprafețe de joacă.↳ Detalii tehniceBagheta COMFY CONECTOR cu 4 GĂURI are culoarea galbenă și..
20,11Lei
Fără TVA:16,90Lei
Model: COMFY CON6
↳ DescriereBagheta COMFY CONECTOR cu 6 GĂURI este un accesoriu ce conectează mai multe baghete COMFY și poate fi utilizat ca și obiect pentru exercițiile de înot, dar și pentru sporturile în apă sau suprafețe de joacă.↳ Detalii tehniceBagheta COMFY CONECTOR cu 6 GĂURI are culoarea galbenă și..
25,10Lei
Fără TVA:21,09Lei
Model: COMFY ROLL
↳ DimensiuniDimensiunile rolei COMFY FOAM ROLLER sunt de 900x150 mm lungime, lățime, grosime.↳ DescriereRola COMFY FOAM ROLLER este un accesoriu de calitate ce se utilizează de către adulți și copii în activității sportive sau de recuperare. Potrivit terapeuților, rola COMFY FOAM ROLLER este..
147,24Lei
Fără TVA:123,73Lei
Afişare de la 1 la 11 din 11 (1 pagini)