Menu
Your Cart

ANCADRAMENT DECORATIV FEREASTRA MA12 120x30x2000

ANCADRAMENT DECORATIV FEREASTRA MA12 120x30x2000
ANCADRAMENT DECORATIV FEREASTRA MA12 120x30x2000
ANCADRAMENT DECORATIV FEREASTRA MA12 120x30x2000
ANCADRAMENT DECORATIV FEREASTRA MA12 120x30x2000
ANCADRAMENT DECORATIV FEREASTRA MA12 120x30x2000
175,26Lei
Fără TVA: 147,28Lei
  • Stoc: La comandă
  • Model: MA12
  • Cod produs: 4676
  • ISBN: 5412938840323

Dimensiuni

Dimensiunile profilului decorativ Domostyl MA12 sunt de 120x30x2000(mm) înălțime, grosime, lungime.

Stil

Profilul decorativ Domostyl MA12 se clasează în topul celor mai bine cotate profiluri decorative de fațadă, conferind o eleganță desăvârșită exteriorului locuinței. Design-ul său simplu, liniar este adesea punctul de atracție în cadrul amenajărilor în stil contemporan - elegant. Profilul decorativ pentru uși și ferestre Domostyl MA12 ar putea fi o opțiune de luat în seamă, acesta având un design ce se potrivește cu nevoile dumneavoastră.

Material

Este produs de NMC Belgia și este confecționat din poliuretan de înaltă densitate. Profilul are stabilitate dimensională, fiind rezistent în timp la șocuri, radiații UV, îngheț și umezeală. Toate produsele NMC România au calitate premium.

Cum se lipește, cum se îmbină, cum se chituiește

Oricare ar fi substratul, acesta trebuie să fie curat, fără praf, fără urme de grăsime, uscat și în stare bună. Zugrăveala veche și alte straturi organice trebuie să fie răzuite și curățate anterior montării ornamentelor. Suprafețele trebuie să fie plate. Este acceptată o abatere de maxim 1 cm pe metru. Dacă este nevoie, trebuie efectuată renovarea substratului.

Sistemul se aplică în condiții atmosferice corespunzătoare, fără soare puternic, respectiv fără precipitații. Astfel tmin = 5°C și tmax = 25°C, Umax = 60%. Debitarea trebuie realizată cu o unealtă adecvată.

Ornamentele se fixează pe suport cu ajutorul adezivului de exterior ADRo-fix. Îmbinarea profilurilor se realizează la o distanță de 1 mm, cu adezivul elastic de exterior DOMOSTYL HYBRID sub formă de cartuș, lăsând un rost (cant) de circa 2 mm până la suprafață. Acest cant se chituiește cu material compozit ADRo-Quartz, în vederea păstrării continuității și uniformității suprafeței. Chituirea se va face după circa 2-3 zile de la montarea profilurilor pe suport. A NU se chitui rosturile cu adezivul de fixare.

Aceste produse le puteți găsi la noi pe site la secțiunea “Materiale și accesorii” în categoria profilurilor de exterior.

Cum se vopsește

Ancadramentul pentru uși și ferestre Domostyl MA12 se poate finisa cu o vopsea lavabilă pentru exterior, agrementată pentru acest tip de profil. Materialul compozit folosit este absorbant și de aceea este necesară aplicarea în prealabil a unui strat de amorsă de fațadă ADRo-Prime, după care se folosește vopseaua lavabilă de exterior ADRo-Optim, cu care stratul de acoperire este compatibil. Primul strat de vopsea se poate aplica diluat cu circa 10% apă, iar cel de-al doilea strat cu vopsea nediluată, conform instrucțiunilor de folosire ale vopselei. Nu finisați în cazul în care acoperirea este udă. Profilurile și plăcile decorative udate de ploaie nu sunt compromise. Ele pot fi finisate numai după ce stratul de material compozit e bine uscat.

Grad de dificultate montaj

Grad de dificultate: montaj specializat. Montajul este recomandat să fie făcut de catre echipe specializate pentru acest tip de lucrări, cu muncitori calificați care cunosc materialele și tehnologia de aplicare. Detalii suplimentare sunt disponibile și în instrucțiunile de montaj. Fii inspirat în alegerea elementelor decorative și alege ce îți place.

Caracteristici
Înălțime (mm)120
Lățime (mm)30
Lungime (mm)2000
PretBucata, dar se vinde doar la BAX

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.