Menu
Your Cart

Izolatii parchet

Izolatii parchet

La modul general, izolațiile pentru pardoseală fac legătura dintre substratul podelei și materialul de acoperire de la suprafață (parchet laminat, parchet stratificat, parchet lemn masiv, plăci vinilice) și sunt o parte esențială a sistemului de pardoseală. Izolația de sub parchet nu este vizibilă utilizatorului, dar alegerea corectă a unei izolații are impact major asupra calității vieții și asupra durabilității pardoselii. NMC Romania îți oferă soluții personalizate profesionale pentru izolații de pardoseală, dedicate fiecărui domeniu de întrebuințare. Astfel, oferim în colecția noastră soluții distincte pentru fiecare dintre următoarele izolații:

  • ⚬ Izolații pentru parchet laminat,
  • ⚬ Izolații pentru parchet stratificat,
  • ⚬ Izolații pentru parchet din lemn masiv,
  • ⚬ Izolații pentru plăci din vinil.

De ce să alegi izolațiile noastre de pardoseală?
Izolațiile noastre de pardoseală atenuează și preiau denivelările și creează astfel o suprafață de instalare dreaptă. Aceasta este o cerință general valabilă pentru instalarea flotantă a parchetului. Dacă podeaua nu este dreaptă ea se va deteriora în timp.
Izolația preia șocurile, protejează podeaua permanent împotriva daunelor cauzate de utilizarea zilnică și căderea obiectelor pe podea.
De asemenea, izolația oferă protecție împotriva umidității reziduale în încăpere. În sfârșit, izolațiile noastre de parchet reduc sunetul de impact și sunetul de mers și au o influență pozitivă asupra izolației termice și a confortului la mersul pe podea. Poți găsi toate izolațiile de parchet disponibile în depozitul NMC România.

Unde se utilizează?
Substratul podelei este un factor decisiv în selectarea izolației potrivite. În general, se face distincție între două tipuri de pardoseli: pardoseli minerale (șapă, beton sau asfalt) și pardoseli din lemn. Instalarea pardoselilor din parchet masiv, parchet laminat și plăci de vinil este posibilă și pe PVC, linoleum și gresie.

Practic, la alegerea izolației utilizatorul trebuie să se asigure că pardoseala nu conține plastifianți, solvenți sau alte substanțe ce difuzează. Altfel, este necesară o folie de protecție împotriva umidității pentru a bloca aceste substanțe înainte de a instala izolația.

Iată recomandările noastre pentru izolația de pardoseală:
  • ⚬ Pentru podea minerală (șapă, beton, gresie): Izolațiile SELITPRO®, SELITAC® și SELITBLOC® cu funcție AquaStop ™ precum și produsele combinate 2-în-1 din seria SELITFLEX® ,
  • ⚬ Pentru podea din lemn, PVC, linoleum: Izolațiile SELITPRO®, SELITAC® și SELITBLOC® fără funcția AquaStopTM, precum și produsele din seria ÖKOLIT® și BASIC,

Izolațiile SELITPRO®, SELITAC® și SELITBLOC® fără funcția AquaStopTM, precum și produsele din seria ÖKOLIT® și BASIC poti fi folosite și pentru substrat mineral al podelei dar în combinație cu o folie de protecție împotriva umidității, instalată anterior.

Produsele cu funcția AquaStop ™ nu trebuie folosite niciodată pe suporturi din lemn! Există riscul de mucegăire, deoarece pardoselile din lemn au un conținut de umiditate inerent, iar protecția împotriva umezelii restricționează sau previne complet difuzia necesară.

Cum influențează încălzirea prin pardoseală izolațiile de parchet
Este posibil să folosiți izolații pentru parchet la încălzirea prin pardoseală dar trebuie să aveți în vedere următoarele: rezistența termică combinată a întregului ansamblu de materiale de pe pardoseală (strat izolant + parchet laminat sau din lemn) nu trebuie să depășească 0,15 m²K / W. Cu cât valoarea este mai mică, cu atât este mai bună eficiența sistemului de încălzire prin pardoseală.

Cum se livrează?
Izolațiile noastre pentru parchet sunt printre cele mai căutate produse folosite la amenajările interioare. De aceea avem un sortiment variat de izolații de parchet fabricate în Europa și livrăm din depozitul nostru în toată România. Alege izolația de care ai nevoie din modelele disponibile, de la NMC Romania.
Model: SELITAC5MM
↳ Dimensiuni Dimensiunile pentru Folia izolatoare pentru parchet SELITAC 70650 5 mm sunt 5x800x6250(mm) grosime material, lățime folie, lungime folie. Se livrează sub formă de plăci pliate, în pachet. Suprafața totală acoperită de un pachet este de 5mp.↳ Material Folia izolatoare pentru parchet..
38,79Lei 48,49Lei
Fără TVA:32,60Lei
Gama: SELIT Model: SELITAC3MM
↳ DimensiuniDimensiunile pentru Folia izolatoare pentru parchet SELITAC 70688 3 mm sunt 3x1250x8500(mm) grosime material, lățime folie, lungime folie. Se livrează sub formă de plăci pliate, în pachet. Suprafața totală acoperită de un pachet este de 10,63mp.↳ MaterialFolia izolatoare pentru..
64,76Lei 80,96Lei
Fără TVA:54,42Lei
Model: SELITAC5MM AQUASTOP
↳ DimensiuniDimensiunile pentru Folia izolatoare pentru parchet SELITAC AQUASTOP 70661 5 mm sunt 5x800x6250(mm) grosime material, lățime folie, lungime folie. Se livrează sub formă de plăci pliate, în pachet. Suprafața totală acoperită de un pachet este de 5mp.↳ MaterialFolia izolatoare pe..
58,79Lei 73,48Lei
Fără TVA:49,40Lei
Gama: SELIT Model: 70619
↳ DimensiuniDimensiunile pentru Folia izolatoare pentru parchet SELITFLEX 70619 10 mm sunt 10x500x1200(mm) grosime material, lățime folie, lungime folie. Se livrează sub formă de plăci pliate, în pachet. Suprafața totală acoperită de un pachet este de 6mp.↳ MaterialFolia izolatoare pentru ..
115,51Lei
Fără TVA:97,07Lei
Model: SELITAC3MM AQUASTOP
↳ DimensiuniDimensiunile pentru Folia izolatoare pentru parchet SELITAC AQUASTOP 70683 3 mm sunt 3x1200x8500(mm) grosime material, lățime folie, lungime folie. Se livrează sub formă de plăci pliate, în pachet. Suprafața totală acoperită de un pachet este de 10,2mp.↳ MaterialFolia izolatoar..
120,14Lei
Fără TVA:100,96Lei
Afişare de la 1 la 7 din 7 (1 pagini)