Izolatie pentru camera


Seiteninhalt:
Bild: Fotolia_3317600_376x168.jpg
 
Bild: 30-31_2_184x168.jpg
 
Bild: 42-17718048_376x168.jpg
 

De ce sa izolam oricum?

Nevoile de baza ale oamenilor includ confort, caldura si liniste. Problemele ca efectul de sera, emisiile de CO2 si incalzirea globala implica o necesitate in a utiliza izolatii de calitate in domeniul constructiilor.
Cresterea costurilor pentru incalzire, a emisiilor de CO2, amortizarea reglementarilor: economisirea energiei a devenit un subiect important cu un motiv serios. Ca proprietar de casa trebuie sa va asumati plata reparatiilor, reviziilor sau a mentenantei mai devreme sau mai tarziu - un moment ideal sa va ganditi la renovarea energetica, de asemenea.

Chiar si guvernul a identificat aceasta necesitate si ofera stimulente pentru izolare, rasplatindu-i pe cei care participa.

Podele, peretii si tevile bine izolate ofera mai multe avantaje din diferite puncte de vedere: al bugetului, al mediului si nu in ultimul rand, al cresterii valorii proprietatii.

Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild: Fotolia_4553242_S184x168.jpg
 
Bildbeschreibung:
Produsele noastre ofera izolatie termala si acustica pentru mai multe domenii:

  • Tevi
  • Colectori solari
  • Podele
  • Pereti

Datorita caracteristicilor noastre premium obtineti cele mai profesionale solutii de la NMC pentru izolatirea din interior. Pentru mai multe detalii, accesati pagina de aplicatii pentru a identifica solutii.

Pentru mai multe informatii in ceea ce priveste sustenabilitate, mediu si mai multe, click aici.