DOMOSTYL® - Totul pentru o fatada personalizata


Seiteninhalt:
Bild: tete---ph16_376x164.jpg
 
Bild: Madrid_close_184x168.jpg
 
Bild: Madrid-2-ph11_376x168.jpg
 

Oferiti cladirii dumneavoastra stil si personalitate

Oamenii au fost intotdeauna in cautarea unui estetic longeviv. Casele si cladirile au fost intotdeauna individualizate pentru a iesi in evidenta comparativ cu restul.
Daca in trecut costurile pentru dorinta de individualizare a cladirilor nu reprezentau un impediment, in prezent trebuie sa luam in considerare cerintele economice specifice, dezvoltand astfel solutii standard. In acelati timp, factori externi precum protectia mediului si consumul de energie, impun anumite limite creativitatii.

In acest sens NMC reuseste sa ofere materiale si produse inteligente care exceleaza in frumusete si longevitate, si care respecta in acelasi timp cerintele de mediu. Pentru a va satisface toate nevoile, va oferim doua linii de produse distincte.
DOMOSTYL®, seria standard care are la baza poliuretan de inalta densitate, este in primul rând versatila si eficienta din punct de vedere financiar. DOMOSTYL® CUSTOMIZED este o serie mai sofisticata, si ofera solutii personalizate, la comanda celor care vor sa-si lase amprenta asupra cladirii. Constructia sau renovarea fatadelor este rapida si facila cu modelele DOMOSTYL®. Profilele stabile si durabile ofera fiecarei cladiri stil si personalitate, in contextul unei montari facile si rapide.
Coordonarea eficienta si o strategie bine gandita faciliteaza procesul decizional pentru dezvoltarea gamei de produse. Elementele decorative pentru fatada DOMOSTYL® includ ancadramente pentru usi si ferestre, solbancuri, coltare, chei de bolta, cornise, frontoane, coloane si semi-coloane, console, baze si capiteluri, etc.
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung: